Kutusu açılmış laptop iade edilebilir mi?

Yok hocam direkt “memnuniyetsizlikten” kaynakli iade etmeye tiklayin uygulamada. Aciklamaya da yazarsiniz bir seyler.

Hocam kusura bakmayın bu işlerde çok bilgim yok ama iade nedeni olarak memnuniyetsizlik yok ama ürünü almaktan vazgectim/beğenmedim seçeneği var bunu seçsemde olur değil mi?

Hocam kusura bakmayın bu işlerde çok bilgim yok ama iade nedeni olarak memnuniyetsizlik yok ama ürünü almaktan vazgectim/beğenmedim seçeneği var bunu seçsemde olur değil mi?

Aynen hocam onu seçmeniz lazım. Açıklama bir de urunun görselini ekliyordunuz diye hatirliyorum.
Sorun değil sorabilirsiniz.

Aynen hocam onu seçmeniz lazım. Açıklama bir de urunun görselini ekliyordunuz diye hatirliyorum. Sorun değil sorabilirsiniz.

Windows'lu haliyle mi yollayayım peki freedosa cevirmeyle ilgili pek bir bilgim yok forumlarda da net bir şey bulamadım birisi bana format atarmış gibi sürücü yükleme ekranina gel tüm sürücüleri büyükten küçüğe bicimlendir sil olur demişti.

Aynen hocam onu seçmeniz lazım. Açıklama bir de urunun görselini ekliyordunuz diye hatirliyorum.
Sorun değil sorabilirsiniz.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

@maksakl hocam FreeDOS'lu yollasanız daha iyi olur gibi.
@messinicocugu hocam bilginiz var mı FreeDOS'a gecmesi icin format lazım fakat lisansı da silmesi lazım diye biliyorum.
Hocam zaten windowsun deme sürümü yüklü ama ne yapmam gerekiyor hani tum suruculeri bicimlendirip direk ciksam oluyor mu direk acilista bios ekranina atar mi

Amazon harici firmalar kutusu açılmış ve kurulumu yapılmış ürünleri almamak için elinden geleni yapmaktalar, büyük ihtimalle cihazı gönderdiğiniz zaman iadeyi kabul etmeyeceklerdir ancak daha sonra THH'ye başvurarak iade edebilirsiniz, süreç biraz sürebilir. 300-500 fazla verip bu tarz ürünleri Amazon üzerinden almak daha mantıklı olacaktır. Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda rahatlıkla iade gerçekleştirebilmek için. Kendim bir hafta civarında kullandığım cihazı çok rahatlıkla iade edebildim.

Amazon harici firmalar kutusu açılmış ve kurulumu yapılmış ürünleri almamak için elinden geleni yapmaktalar, büyük ihtimalle cihazı gönderdiğiniz zaman iadeyi kabul etmeyeceklerdir ancak daha sonra THH'ye başvurarak iade edebilirsiniz, süreç biraz sürebilir. 300-500 fazla verip bu tarz ürünleri Amazon üzerinden almak daha mantıklı olacaktır. Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda rahatlıkla iade gerçekleştirebilmek için. Kendim bir hafta civarında kullandığım cihazı çok rahatlıkla iade edebildim.

Amazon gerçekten bu durumda çok iyi ama HB'den aldık artık en sorunsuz nasıl çıkarım işin içinden oradayım FreeDOS olması biraz zorlaştırıyor deneme sürümü Windows yuklu diye iptal edebilirler gibi geliyor.

Çok haklisiniz, arkadasim kulakligin bir kablosunu unutup eksik gondermesine ragmen sorunlu oldugundan kabul etmislerdi. Adamlar musteri memnuniyetine cok onem veriyor hem kulaklık(kisisel esya oldugundan sorun cikartmalari lazim aslinda) hem de eksik parca var kabul ediyorlar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı