whitas
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- -Ryzen 5 3600
-XFX RX 6600 Ekran kartı
-Gigabyte B450M S2H V2 Anakart
-2x Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mhz Ram
-PNY CS900 240GB SSD
-1TB SSD
-Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Kasa ve PSU
Merhaba, Lamzu atlantis almayı düşünüyorum. Fingertip-claw arası bir tutuşum var. Elim büyük şu an DeathAdder V2 kullanıyorum ve arada mouse Pad'e serçe parmağım sürtüyor. Oyunlarda fareyi sağa çevirirken sıkıntı oluyor. Rtings sitesinden baktığımda sensör ve Click gecikmesi Lamzu'nun G PRO'ya göre çok kötü. Gecikmesi çok fazla. Ninjutso Sora ile karşılaştıramadım sitede onun verileri yok fakat bu veriler normal mi G PRO mu çok iyi yoksa farenin gecikme problemi mi var? Sizce o fiyata alınır mı? Yoksa farklı bir mouse mu almalıyım? Bütçe 2200TL civarı fakat çok para vermek istemiyorum, F/P olsun. Hem fiyatından hem büyüklüğünden Lamzu'yu almayı düşünüyordum fakat sitedeki veriler beni caydırıyor. Sizce veriler iyi mi yoksa alınmaz mı? 2000-2200TL gibi bir bütçeye daha iyi büyük el için mouse bulunur mu?
Fotoğraflarda üstteki gecikme puanı yüksek olanlar G PRO X Superlight'a ait. Yani gecikmesi daha düşük. Aradaki gecikme farkı çok fazla gibi geldi. Bilen birisi yardımcı olabilir mi verilerdeki kadar fazla mı yoksa hissedilmez mi?
Fotoğraflarda üstteki gecikme puanı yüksek olanlar G PRO X Superlight'a ait. Yani gecikmesi daha düşük. Aradaki gecikme farkı çok fazla gibi geldi. Bilen birisi yardımcı olabilir mi verilerdeki kadar fazla mı yoksa hissedilmez mi?