League of Legends 3. parti yazılım perma ban

Hesabı sen mi arkadaşına vermiştin yoksa o mu çalmış bu da büyük bir sıkıntı. Ve sen vermediysen bile eski arkadaşım yapmış falan dediğin için senin verdiğini düşünmüş de olabilirler :/
Hesabın çalındığını açıkca belirttim.Ama anlamak istemiyorlar nolsun.Rito'nun adaleti anca gareninki kadar olur.Yıllarca verdiğimiz emekleri ve en önemlisi o kadar yatırdığımız paraları hiçe sayıyorlar.

Hesabın çalındığını açıkca belirttim.Ama anlamak istemiyorlar nolsun.Rito'nun adaleti anca gareninki kadar olur.Yıllarca verdiğimiz emekleri ve en önemlisi o kadar yatırdığımız paraları hiçe sayıyorlar.
Yapabileceğim bir şey yok maalesef. :/
Bildiğim kadarıyla girilen ip adresini kontrol edip o şekilde emin oluyorlar çalınıp çalınmadığından, tüm ayrıntıları bilmiyorum maalesef. Geçmiş olsun. :/
Peki hocam, ban açılmadığı zaman buraya bilgi verirseniz sevinirim.
Açıldığı zaman nereye bilgi vereyim. Kara listede unutmuşum. 🤔

Bende 2014 senesinde Vayne ile 1V5 yaptığım için 3. parti yazılımından ban yemiştim açılmamıştı hesap.
Tabi o zamanlar elobuddy falan vardı çok ayıramıyordu normal ile hileciyi.

Yapabileceğim bir şey yok maalesef. :/
Bildiğim kadarıyla girilen ip adresini kontrol edip o şekilde emin oluyorlar çalınıp çalınmadığından, tüm ayrıntıları bilmiyorum maalesef. Geçmiş olsun. :/

Açıldığı zaman nereye bilgi vereyim. Kara listede unutmuşum. 🤔
peki senin bahanen neydi hesabını almak için ticket attığın zaman ki

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı