- Makaleler
- 24
Daha fazla
- Meslek
- Makine Mühendisliği
@Ali Güngör @Recep Baltaş @Murat5038
Bu yaz alacağım bir telefon olacak. LG G3'ün görüntü kalitesi karşısında eridim bittim fakat her ne kadar görüntü kalitesi olarak LG G3 kadar olmasa da gayet güzel gelen bir telefon da Asus Zenfone 2 oldu.
LG G3 : LG G3
Asus Zenfone 2: Phones - ZenFone 2 (ZE551ML) - ASUS
Hemen hemen aynı birbirine benzeyen 2 telefon.
Techno-Labs kısa inceleme:
Ali Güngör , Recep Baltaş, Murat5038 ve diğer tüm Technopat kullanıcıları şu ana kadar 6 aylık araştırmam ile ekran kartı, işlemci gibi kıyaslamalarımda yardımcı olup Lenovo Z510'u almamda fikirleriniz ve önerileriniz ile çok yardımcı oldunuz ki hiç pişman değilim, şu an bu laptop ile yazıyorum her ihtiyacımı sağlıyor. Murat5038'in önerisi Kaspersky ile de tamamen güvende etkisini çok fark ettim.
Autocad çalışıyordum hatta bu yazıdan önce... Ve diğer tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
Giriş seviyesi telefon alırken ön incelemeniz olan Vadofone Smart Mini adlı telefonu almıştım. İlk başlarda gerçekten memnundum.
Ama artık internette dolaşma hızı gerçekten çok düşük. Ama giriş seviyesiydi ısınma niteliğindeydi.
Şimdi bu ısınma sürecinden kurtulmak istiyorum, alev aldım.
2 telefon arasında kaldım. 2 telefonda kendine eşit oranlarda çekiyor beni. Asus Zenfone 2 fiyatı burada yazan gibi 249 $ olursa çok güzel olur ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Eğer fiyatı böyle olursa neden LG G3 bu kadar pahalı diye düşünürüm. Açıkçası şu an çok kararsızım. Asus Zenfone 2 ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi duruyor ama bir yandan da LG G3'ün cazibesinden kendimi alıkoyamıyorum. Bir taraftan da özellik farkı fazla değil ise LG G3'e de o kadar para vermek istemiyorum.
Öncelikle şunu anlatmalıyım. Java telefon aldığımda Android'in çıkması, Smart Mini aldıktan sonra Selfie'nin çıkması beni şok üstüne şoka girmemi sağlayan etkenler olmuştur.

Artık böyle bir şeyin başıma gelmesini istemiyorum.
Görüntü kalitesine hiç önem vermiyordum 180 derece bu konuda döndüm diyebilirim.
*Bir oyun yüklediğimde kasmasın.
*İnternette rahatlıkla hızlıca gezineyim.
*Rahatlıkla büyük ekranda film izleyebileyim.
*Hafıza sıkıntım olmasın.
*Gerek ekranı gerek ön ve arka kameralar ile çektiği fotoğraflar güzel olsun.
++++++
Her telefon ısınır ama şikayet edilecek kadar ısınma yapmasın gerekirse ısınmasın tabi ki. Şarj sıkıntısı pek olmasın istiyorum. 1 günümü karşılaması bile yeter benim için. Ne kadar uzun o kadar iyi...
Bu yaz alacağım bir telefon olacak. LG G3'ün görüntü kalitesi karşısında eridim bittim fakat her ne kadar görüntü kalitesi olarak LG G3 kadar olmasa da gayet güzel gelen bir telefon da Asus Zenfone 2 oldu.
LG G3 : LG G3
Asus Zenfone 2: Phones - ZenFone 2 (ZE551ML) - ASUS
Hemen hemen aynı birbirine benzeyen 2 telefon.
Techno-Labs kısa inceleme:
Ali Güngör , Recep Baltaş, Murat5038 ve diğer tüm Technopat kullanıcıları şu ana kadar 6 aylık araştırmam ile ekran kartı, işlemci gibi kıyaslamalarımda yardımcı olup Lenovo Z510'u almamda fikirleriniz ve önerileriniz ile çok yardımcı oldunuz ki hiç pişman değilim, şu an bu laptop ile yazıyorum her ihtiyacımı sağlıyor. Murat5038'in önerisi Kaspersky ile de tamamen güvende etkisini çok fark ettim.
Giriş seviyesi telefon alırken ön incelemeniz olan Vadofone Smart Mini adlı telefonu almıştım. İlk başlarda gerçekten memnundum.
Şimdi bu ısınma sürecinden kurtulmak istiyorum, alev aldım.

Öncelikle şunu anlatmalıyım. Java telefon aldığımda Android'in çıkması, Smart Mini aldıktan sonra Selfie'nin çıkması beni şok üstüne şoka girmemi sağlayan etkenler olmuştur.

Artık böyle bir şeyin başıma gelmesini istemiyorum.

*Bir oyun yüklediğimde kasmasın.
*İnternette rahatlıkla hızlıca gezineyim.
*Rahatlıkla büyük ekranda film izleyebileyim.
*Hafıza sıkıntım olmasın.
*Gerek ekranı gerek ön ve arka kameralar ile çektiği fotoğraflar güzel olsun.
++++++
Her telefon ısınır ama şikayet edilecek kadar ısınma yapmasın gerekirse ısınmasın tabi ki. Şarj sıkıntısı pek olmasın istiyorum. 1 günümü karşılaması bile yeter benim için. Ne kadar uzun o kadar iyi...
Son düzenleme: