LG G4 veya S6

FireStoker

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonda genellikle oyun oynamam ;
- 4-5 saat civarı facebook,whatsapp,youtube gibi uygulamalarda gezerim.
- Arka kamerası benim için önemlidir. Renkleri canlı göstermesi ve ayarları ayarlayabilmem önemli (iso vb).
- Tasarımı benim için önemli.
- Dediğim gibi hızlı bir şekilde şarj olup pilinin iyi gitmesi gerekiyor.
- Ara yüzü stabilite bakımından iyi olsun ve telefon 1-2 yıl geçmesine rağmen acayip bir şekilde yavaşlamasın.
- Güncelleme desteği uzun bi süre devam etsin.
- Ses kalitesi güzel olsun.

S6'nın tek korkutan özelliği touchwiz arayüzünün çok ram yiyip 4-5 ay sonra takılmaları başlaması ve ram sıkıntısı varmış. %90-%92 ram kullanımı varmış bu da takılmalara neden oluyomuş.

LG G4'ün ise S6'ya göre performansının düşük olması ve antutu benchmark testlerine bakılınca çok geride kalması.

Forumdan birinden alıntı yaptım bu kraterler doğrultusunda hangisi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben o AnTuTu testlerine pek dikkat etmem. Benim için telefon istediklerimi rahatça karşılıyorsa o telefon gayet güzeldir. Kameraya ve güncellemelere önem veriyorsanız bence G4'ü seçin. Ben G2 kullanıyorum ve LG kalitesinden memnunum. G4'ün zaten kamerası gerçekten harika. Bence tercihinizi LG'den yana yapın.
 
LG G4 şahsen kullanmış biri olarak önermem. Pil performansı kötü. Galaxy S6 G4'e göre daha uzun ömürlü ve performanslı bir cihaz.
 
S6 daha iyi bir telefon. 5.1.1 güncellemesi ile beraber RAM sorunu çözüldü. Touchwiz ise eski hantal arayüz değil, daha stabil ve daha performanslı çalışıyor. Güncelleme konusunda Samsung S ve NOTE serilerine güncelleme veriyor. G4 ile S6'nın kamera performansı birbirine yakın aradaki farkı hissetmezsin. Batarya konusunda da S6 2550 MAH olmasına rağmen, G4'ün 3000 MAH bataryasından daha iyi dayanıyor. Performansta ise açık ara S6 daha iyi. Oyun oynamıyorsan bence bu kadar pahalı bir telefona gerek yok ama sen bilirsin. İkisi arasından S6 öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı