LGBT bireylerin toplumdaki yerleri nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insan istediği cinsiyete sahip olabilir arkadaşlar buna siz karışamazsınız. Şu 65+ yaşlı amca kafasından bir çıkın artık, 21. yüzyıldayız.

İstediğinizi olun ama 21.y. Y diye binbir çeşit cinsiyet var demek bilime terstir.
 
Bir insan istediği cinsiyete sahip olabilir arkadaşlar buna siz karışamazsınız. Şu 65+ yaşlı amca kafasından bir çıkın artık, 21. yüzyıldayız.
Biz 65+ yaş kafasında değiliz, siz ve düşünceleriniz saçma. Bal gibi de karışırız bu arada, anayasada yerleri yoksa biz de karışabiliriz.
 
Rusya hapis mi? Reşit olma yaşı mı?
Rusya'da eşcinsellik serbest fakat eşcinsellik üzerinden suistimal yapılmaması için LGBT hareketi yasak. İkisi farklı şeyler ama haritada karıştırılmış. Anadolu'da renk yüzyıllardır aynı. Diğer ülkelerde yasakken de serbestti hala da serbest.
 
Bir LGBT birey olarak, LGBT bireylerin siyasal ve toplumsal olarak baskılanması hakkında insanların görüşünü almak istiyorum. Anket şirketleri araştırma yapıyorlar ancak bu bana çok gerçekçi gelmiyor.

Lütfen saygı çerçevesinde konuşalım.
Toplumdaki yerinizi öğrenmiş oldun böylelikle. Pek iç açıcı değil maalesef. Allah kolaylık versin sana, Technopat gibi bir forumda böyle yanıtlar beklemezdim.
 
LGBT bireylerin istediği şeyler genel olarak temel insan hakkı. Evlenmek, çocuk sahibi olmak (evlatlık) ve mutlu bir hayat sürmek. Çok da bir şey değil yani. Eğer Ultra fazla bir şey ise, söyleyin, konuşalım.

Evlenmek sadece Türkiye değil 150'ye yakın ülkede hala yasal değil. Eş cinsellik her zaman vardı. Ben bunu Allah'ın bir sınavı olarak nitelendiririm. İnsanlar gerçekten de doğuştan aynı cinse istek duyabilir. Buna karışmam benim derdim bunu herkesin gözüne sokulması bunu ne kadar kayıtsız dursam da bu gözüme sokulunca rahatsız oluyorum. Aykırı geliyor bana ama sizin istedikleriniz 3-5 yılda olacak bir şey değil. Eskiden sosyal medya çok yaygın olmadığından bu kadar büyük bir toplum olarak gözükmediğiniz taraftarıyım.
 
LGBT'yi hastalik, bozukluk veya ahlaksizlik olarak tanimlayanlarin genelde ahlaki acidan bozuk oldugunu dusunuyorum. Bazi insanlar kendilerinden olmayani sevmez, herkesin kendisi gibi dusunmesini ve hissetmesini isterler, bana kalirsa bu bir hastalik zihinsel bir hastalik. Bakiniz:"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı