LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siyahiler hiçbir yerde hiçbir zaman beyazlara sebepsiz ırkçılık yapmıyor.

Sen ne anlatıyorsun. Hayır yanlışlıkla şuradan geçsen sırf ten renginden dolayı ciğerini açacaklar ortadoğulu halinizle Amerika'nın dinamiklerini tartışıyorsunuz. 2000'li yılların başına Zimbabve başkanı beyaz tarım işçilerini sürmediler mi ülke dışına? Bu devirde hangi "beyaz" ülke siyahileri ülkeden atabilir? İki tane şey öğrenmişsiniz o da yanlış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu da cevaplayayım.
Yaptığınız şey insanları bilgilendirmek olmuyor. Üzgünüm ama, olan şeyleri olmuyormuş gibi göstermeniz, heterofobiyi yok saymanız, verdiğiniz siyahi örnekleri vs. tamamen ilahlaştırma oluyor. Koruma, düzgün bir şekilde kişinin cinsel yöneliminin farklı olabileceği ve buna kimsenin bir şey demeye hakkının olmadığı yönünde olur; olan şeyleri abes örneklerle oraya buraya çekmekle değil.

Heterofobi diye bir şey yok zaten. Hetero olduğu için dayak yiyen öldürülen şiddet gören dışlanan bir insan bile var mı? Dünyada heterofobi diye bir terim yok, lgtb bireyler çok azınlıkta zaten, azınlıkta olan bir topluluk geri kalan devasa popülasyona karşı nasıl bir şey yapsın? Battıkça batıyorsunuz susmak için daha geç değil.
Bu tavırla bir de LGBT'ye saygı duyulmasını mı istiyorsun?

İnternette forumun tekinde karşılaştığım bir daha karşılaşmayacağım bir insanın saygısını umursadığımı nereden çıkardınız?

Heterofobi diye bir şey yok zaten. Hetero olduğu için dayak yiyen öldürülen şiddet gören dışlanan bir insan bile var mı? Dünyada heterofobi diye bir terim yok, lgtb bireyler çok azınlıkta zaten, azınlıkta olan bir topluluk geri kalan devasa popülasyona karşı nasıl bir şey yapsın? Battıkça batıyorsunuz susmak için daha geç değil.

İnternette forumun tekinde karşılaştığım bir daha karşılaşmayacağım bir insanın saygısını umursadığımı nereden çıkardınız?
Lgbt'ye saygı duyulmasını isteyen siz değil misiniz?

Hayır şu an dediğinizi hafifletmeye çalışıyorsunuz. Ve zaten şu an da haksızsınız. Siyahiler hiçbir yerde hiçbir zaman beyazlara sebepsiz ırkçılık yapmıyor. Beyazlar daha mı hor görülüyor? Tarih boyunca siyahileri köle olarak çalıştıran kaynaklarını sömüren, karşı çıkanları öldüren beyazlar değil mi? Beyazlar her yerde her zaman kendini üstün görüyor, Amerika'da yazılı olarak aynı kurallara sahip olsalar bile uygulanan kurallar aynı değil. Siyahiler hala beyazlarla eşit değil. Hem ırkçı hem homofobik olmak da başarı cidden, bu kadar nefreti üstüne toplamak büyük cesaret istiyor. Ama cesaretin arkası gelmiyor, tartışmayı beceremeyip kaybedip hemen SJW damgası vuruluyor, yazık.
Kalın olarak işaretlediğim yerler; sizin ırkçılığın göz ardı edilebilmesi için sebepler olabildiğini, birisi yapınca diğerinin de aynı kötülüğü yapmasının masumca olacağını savunduğunuzun, siyahilerin baskın olduğu yerlerde beyazlara uygulanan ırkçılığın görmezden geldiğinizin, hala daha birilerini haklı çıkarma çabalarında olduğunuzun ve insanların dediğini oraya buraya çekip, olmadıkları halde "ırkçı" ve "homofobik" sıfatlarını yakıştırabildiğinizin göstergeleri. Tam bir SJW profili, harika.

Daha ne kadar inkar edebilirsiniz bilmiyorum, benim yaptığım tek şey herkesin birbirine saygı göstermesini sağlamak ve halihazırda olan şeylerin çarpıtılmasını engellemek. İnatla olmadığım damgalar yemeye devam ediyorum ama daha tartışmayı uzatmayacağım, yazdığınız her mesajınızda ne olduğunuzu daha da belirginleştiriyorsunuz çünkü.

Hetero olduğu için dayak yiyen öldürülen şiddet gören dışlanan bir insan bile var mı?
Homofobinin ne olduğunu dahi bilmiyorsun.
Homofobi homoseksüel olanlardan hoşlanmamak, ön yargılı davranmak, onlara farklı gözle bakmaktır. Dövme, tecavüz, herhangi bir türlü şiddet bulunmaz. Bulunursa insanlık suçudur, homofobi değil.
Ve evet, heterofobi diye bir şey var. Homofobik bireylerin yaptığı rezilliğin aynısını, heteroseksüel bireylere yapan LGBTlerdir.

Son düzenleme:
Technopat'da LGBTQ+'ı destekleyenleri görmek beni sevindirdi ama homofobik insanları da gördüm çok. Şimdi genel bir açıklama yapmak istiyorum:

Yaptıkları sözde saçmalıklara gülüyorum sevmiyorum nefret ediyorum diyenler var. Şimdi kendileri olduğu için dışlanan, dövülen, linç edilen, taciz edilen, tecavüz edilen ve öldürülen insanlar kendi haklarını neden savunmak için protesto yapmasın? Gayet normal bir durum, her vatandaşın protesto yapma hakkı vardır fakat ülkemizde böyle bir madde geçse de polislere verilen emir ile durduruluyor maalesef.

LGBTQ+'ın içinde pedofililiğin olduğunu düşünenler var. Hayır LGBTQ+'ın içinde böyle iğrenç insanların yeri yok, böyle bir saçmalığın ortaya çıkma sebebi de öyle olan insanların kendilerini normalleştirmek için uydurduğu yalan yanlış şeyler bir de üstüne kendilerine bayrak yapmışlar kimi kandırıyorsunuz siz? Kısaca pedofililik bir fetiştir ve kökten çözülmesi gereken bir şeydir.

Dinime yanlış diyenler var. Herkesin dini kendine, senin dininde yasak diye birisine zorla bir şeyi yapmasına engel olamazsın sen inanıyorsun diye o inanmak zorunda değil. Ayrıca İslam'da eşcinsel olmak günahtır diye bir şey yok, eşcinsellerin cinsel ilişki yapması günahtır diye bir şey var ki bu Heteroseksüeller için de geçerli bir şey. Çocuk yapmak dışında cinsel ilişki yapıyor isen bu günahtır.

Popüler kültür köleleri diyenler var. LGBTQ+ hep vardı ve var olmaya devam edecek. Neden şu an popüler diyecek olursanız da bireyler artık çok rahat onları destekleyen insanlar bulabildikleri için kendilerini özgür hissetmeye başladılar ve bu özgürlüğünü belli etmeye başladılar. Artık herkes kendi oluyor kimse kimsenin nefreti yüzünden kendini saklamıyor. Ek olarak da Osmanlı döneminde de eşcinsellik vardı, "Muhallebi Çocuğu" diye aratırsanız görebilirsiniz.

Hastalık diyenler var. Aşağıdaki fotoğrafta cevabı var, önceden neden hastalık olarak sınıflandırıyor derseniz bilmem belki nefretiniz yüzündendir ya da bilim yeteri kadar gelişmiş değildir.

1625792187022.png

Daha anlatılacak bir çok şey var... 🏳️‍🌈 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı