- Makaleler
- 2
Arkadaşlar toplumun her yerinde dediğiniz gibi insanlar var. Eşcinseller, düzler diyerek insanları bir kefeye koymayın. 100 düz yapar ama içlerinde eşcinsel olan 5 kişi göze batar.
Maalesef popüler kültüre yenik düşmüş durumda şu an. Eşcinselliğini(gerçekten öyle mi bilinmez) kullanarak, bazı sosyal medyalar üzerinden para kazanan ve bu sayede ünlü olan çok insan var.
Eş cinsellik üzerinden protestoya kalkışıp, eşcinsellikle alakası olmayan hareketler sergileyen çok insan var.
Şu dünya üzerinde adam akıllı gerçekten eş cinsel olup -veyahut LGBT birey olup-, tek amacı mutlu yaşamak olan çok nadir insanlar var.
Benden hoşnut olmasanız da olur, öcüymüşüm gibi davranmayın yeter.Hoşnut olmuyorum derken sizin gibi zararsız insanlardan bahsetmiyorum bu arada. Sosyal medyada insanların ona tapmasını bekleyen, canı sıkılınca eylem yapan, eşcinsel olduğu için ilgi bekleyen gereksiz tavırları olan insanlardan hoşnut olmuyorum. Bana zararı yoksa ne yapayım. Ama bu saydıklarım hoş değil di mi?
Ek olarak bu, Feminizm ve LGBT arkasına sığınarak terörizmi yayıyorlar.
Homofobiklik bir hastalık değil mi? Sonuçta homofobiklik hastalık olarak tanımlanıyorsa hasta bir insanı "üf püf" diyerek iyileştiremezsin. Neticede hasta olmayı onlar seçmiyor.
Ayrıca:
Siz yazıları uzunluğuna göre mi ciddiye alıyorsunuz?Uydurma ve boş bir şey olduğu yazının ne kadar kısa olduğundan belli başka bir şey söylemeye gerek yok.
İntihara, depresyona, uyuşturucu kullanımına, zührevi hastalık taşıma riskine, cinsel şiddete (çoğunlukla lezbiyenler), kendine zarar verme eğilimine vb. yatkın bireyler topluluğu diyebiliriz.
Veriler konuşuyor hocam, alakası var gibi.Alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.