LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İntihara, depresyona, uyuşturucu kullanımına, zührevi hastalık taşıma riskine, cinsel şiddete (çoğunlukla lezbiyenler), kendine zarar verme eğilimine vb. yatkın bireyler topluluğu diyebiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence bu biraz yanlış. Eğer malum LGBT topluluğundan bahsediyorsanız evet ama başka insanların tercihleri bizi ilgilendirmez.
 
Toplumdan dışlandıkları, istedikleri gibi olamadıkları için birçoğu mutsuz ve bu durum onları depresyon gibi psikolojik sorunlara itiyor.
Dediğim gibi, insanları kefelere koymanız yanlış.
100 kişi öyledir sorun yoktur, içlerinden 5'i eşcinseldir hemen göze batarlar.
 
Wikipedia'da homofobi sayfasına bakın isterseniz, oku oku bitmeyecek kadar sayfa var, hangisinin daha ciddi bir konu olduğu belli demek istiyorum.
Zaten "heterofobi" başlığı "homofobi" sayfasında bulunuyor. İlahlaştırma ve üstün görme çok fazla. Wikipedia bazı kuruluşlarında desteklediğini açıkladı ama fikir özgürlüğünün kalbi olarak nitelendirilen Wikipedia çok sık karşılaşılan heterofobi konusunu sadece homofobi konusuna dair bir başlık olarak almaya uygun görmüş, hakkına gram araştırma yapılmamış. Bu durum ile erkek cinayetlerinin haber yapılmaması arasında bir fark görmüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı