LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genellemeyi homofobik heterolar üzerinden yaptım, bütün heterolar üzerinden değil.
1625788871158.png

Wikipedia homofobiyi böyle tanımlamış. Saygı duyup desteklemeyen insanlar buna dahil olmuyor o zaman.
 
@Çileklisüt Yanlış anlamayın hocam, destek vermeyen herkes homofobik sayılmaya başlandı. Yani klostrofobik olmayan birisi kapalı bir yeri beğenmezse klostrofobik olmaz.
 
Eşcinsel olmak hastalıktır. Hormonlardan kaynaklanıyor. Bir tarafa hormonlar daha baskın kalır. Bu tür kişileri cinsel eğilimlerinden dolayı toplumdan dışlayamazsınız ve saygı göstermek zorundasınız. Kimisi ise tercihlerinden dolayı eşcinsel olmayı seçer. Aynı şekilde bu insanlara da saygı duymak zorundasınız. Kimin kiminle ne yaşayacağına siz karar veremezsiniz. Kimseyi ilgilendirmez.

LGBT topluluğuna karşı çıkanların eşcinsel olanları dışlamaması gerekir. Dışlanmadıklarını hissetseler neden böyle bir topluluk oluştursunlar? Sayıları az olduğu için onları dışlamayacak, kendileri ile aynı durumu paylaşan insanlar ile tanışıyorlar. Bu kötü bir şey mi? Hayır, değil.

Ben heteroseksüel birisiyim fakat kendinizi eşcinsel olan bireylerin yerine koyun. Empati yapmayı öğrenin. Çoğu yobaz, geri kafalı kişiler öcü gibi bakıyor o insanlara. Bakın adı üstünde onlar da bir "insan". Ellerinde olsa başka bir dünyada yaşamayı seçerlerdi. Aralarında bu dünyayı sizden daha çok hak edecek olan eşcinsel insanlar bulunuyor. Cinsiyetinizi değil ama insanlığınızı kaybetmemeniz önemli. Ama birçok kişi insanlık nedir, onu bile bilmiyor.

Özetleyecek olursam, kimse başkasının hayatına karışamaz. Çünkü kimsenin haddine değil.
 
LGBT bir seçim değildir popüler kültüre yenik düşmüş de değil yıllardır olan bir şeydir. Eşcinselliğin aşaığlandığını görememiş olmanız homofobik bir insan olmanızdandır.
LGBT'nin seçim olduğunu söylemedim, homofobik de değilim. Ama senin tam bir SJW olduğun kabak gibi ortada. Senin gibilerle uğraşacak vaktim yok, konuyu oraya buraya çekip kendini haklı çıkarmaya çalışmaktan başka yaptığın bir şey yok çünkü.
Tarih boyunca siyahiler beyazlar tarafından zulüm gördü, köle olmaya zorlandı, canları beyazlarla eşit sayılmadı, kölelik kalkalı 100 yıldan fazla oluyor fakat hala polislerden zulüm görüyorlar, her hafta yeni bir siyahi insan polisler tarafından haksız yere öldürülüyor. Siyahilerin ırkçılığı nerede? Beyazlar tarafından öldürülmek, zulüm görmek mi ırkçılık? Tarih boyunca hiçbir yerde hiçbir zaman beyazlar siyahiler tarafından ezilmedi, ırkçılık görmedi, ama tam tersi tarih boyunca beyazlar tarafından sömürge oldular, köle olmaya zorlandılar, haksız yere öldürüldüler, ve günümüzde bile Amerika'da ırkçılığa mağruz kalıyorlar. Cahil malum partili dayı rpsi mi yapıyorsunuz yoksa ciddi misiniz anlamakta zorluk çekiyorum cidden gece gece kahkaha attım.
:D
Ben "Beyazlar masum, lanet olsun siyahiler!" diye bir şey demedim. Ama siyahileri sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeniz aşırı abes. Beyaz bir polisin siyahi bir masumu öldürmesi tüm siyahileri masum rolüne sokmaz. İki tarafın da ırkçıları var ki siyahi ırkçılığını hayatınızda bir kere bile görmediğiniz apaçık ortada. Siz de bir SJW'siniz, onu anladım.
 
Bütün homofobikler aynı değildir ki. Genelleme dediğim bu. Yanlışım varsa düzeltin, homofobikliğe eşcinsellikten hoşnut olmamak da giriyor. Bütün homofobikler nefret dolu ve eş cinsellerin ölmesini istemez ki. Genellemeyi bütün homofobikler üzerinden yaptınız.

Şu an dediğiniz şuna benzedi, "bütün pedofililer kötü değildir neden genelleme yaptınız." sadece hoşnut olmayıp saygınızı yine de gösteriyorsanız bu homofobiklik değildir, tepki gösteriyorsanız nefret ettiğinizi dışa vuruyorsanız ya da daha ekstrem eylemlerde bulunuyorsanız bu homofobikliktir.
 
Ama saygı duymalısınız hocam. 😉
"Hoş"uma gitmiyor Hoşnutluk, hoşluk. Hep bir saygı meselesine çekiyorsunuz hocam olayı. Ne zaman eşcinsellik ile ilgili tartışsam, "saygı duy homofobik" kafasına gidiliyor. Saygı duymadığımı ne zaman söyledim acaba?
 
@WTC hocam, herkesin gözüne sokulması ve dayatmalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı