LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Hoş"uma gitmiyor Hoşnutluk, hoşluk. Hep bir saygı meselesine çekiyorsunuz hocam olayı. Ne zaman eşcinsellik ile tartışsam, "saygı duy homofobik" kafasına gidiliyor. Saygı duymadığımı ne zaman söyledim acaba?
İroni yapmıştım hocam ciddiye alacağınızı düşünmedim.

Ben "beyazlar masum, lanet olsun siyahiler!" diye bir şey demedim. Ama siyahileri sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeniz aşırı abes. Beyaz bir polisin siyahi bir masumu öldürmesi tüm siyahileri masum rolüne sokmaz. İki tarafın da ırkçıları var ki siyahi ırkçılığını hayatınızda bir kere bile görmediğiniz apaçık ortada. Siz de bir sjw'siniz, onu anladım.

Peki hocam haksız çıkınca söyleyecek bir şey bulamıyınca sjw olduk hemen :D durumunuz çok üzücü cidden.

Şu an dediğiniz şuna benzedi, "bütün pedofililer kötü değildir neden genelleme yaptınız." sadece hoşnut olmayıp saygınızı yine de gösteriyorsanız bu homofobiklik değildir, tepki gösteriyorsanız nefret ettiğinizi dışa vuruyorsanız ya da daha ekstrem eylemlerde bulunuyorsanız bu homofobikliktir.
Benzetmeniz ne kadar saçma ve iğrenç bir fikir. Homofobiklik anlamında "hoşnut olmamak" geçiyor. Pedofililiğin tek bir anlamı vardır. "Bütün kötüler kötü değildir." gibi bir benzetme yaptınız.

Hoşunuza gitmeyebilir gözünüzü kapatın başka yere bakın bu beni ilgilendirmez fakat saygı duymak zorundasınız.
Gördüm zaten. Gözümü kapatmak ne işe yarayacak? Böyle saçma çözüm görmedim. Saygı duymadığımı nerede söyledim? Görmek zorunda değilim ve bu benim gözüme sokuluyor, çözüm başka yere bakmak mı 🤣.

Benzetmeniz ne kadar saçma ve iğrenç bir fikir. Homofobiklik anlamında "hoşnut olmamak" geçiyor. Pedofililiğin tek bir anlamı vardır. "bütün kötüler kötü değildir." gibi bir benzetme yaptınız.

Homofobikliğin de tek bir anlamı vardır. Hoşnut olmamak homofobiye girmiyor. Hiçbir zararı olmayan masum lgtbq+ bireylere nefret ya da daha fazlası giriyor. Pedofili kadar kötü olmasa da yine de iğrenç bir şey ve hafife almanızı hiç hoş bulmadım.

@WTC hocam, herkesin gözüne sokulması ve dayatmalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aslında yorumumda dolaylı yoldan bunun cevabını verdim. Normal insanmış gibi ayırt etmeden davransalar ne topluluk kurmaya çalışırlar, ne de haklarını savunmak için dayatma yaparlar. Kimse durduk yere olmayan bir şey için topluluk kurmaz. Demek ki dünyanın her yerinde eşcinsellere karşı yapılan yanlışlar ve saygısızlıklar var.

Bizim gibi heteroseksüel olan bireyler böyle bir topluluk kurmaya veya dayatma yapmaya kalkıyor mu mesela? Hayır. Çünkü normal olarak görülüyoruz ve dışlanmıyoruz. Her gün kötü gözlerle üzerimize bakışlar toplamıyoruz ve saklayacak cinsel kimlik sırrımız yok. O yüzden kesinlikle haklılar. Yadırgayan gözlerin artık başka gerçek dünya sorunlarına yönelmesi gerek.

Gördüm zaten. Gözümü kapatmak ne işe yarayacak? Böyle saçma çözüm görmedim. Saygı duymadığımı nerede söyledim? Görmek zorunda değilim ve bu benim gözüme sokuluyor, çözüm başka yere bakmak mı 🤣.

Görmek zorunda değilsin zaten? Kafana silah dayayıp mı izlettiler bu ne dramatiklik :D göz senin bakmasaydın o zaman?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı