LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geri çekileli 3-4 sayfa oluyor ama siz bırakamadınız beni, çok sevdiniz galiba, homofobi kılıfında gay falan olmanızdan şüphelenmedim değil :D
Cidden, bu forumda o kadar konuda tartıştım fakat sizin gibisini hiç görmedim. Umarım bu kılıftan en erken şekilde çıkarsınız ve biraz da olsa büyürsünüz.

Daha ne olabilir derken, Technopat beni gerçekten şaşırtmıyor.
 
Günümüzde insanların sosyal platformlarda kendilerine saygı duyulması aslında daha doğrusu tapılmasını istediklerini için ben böyleyim diye paylaştığı saçma bir konu. 10 yaşındaki çocuklar bile LGBT bayrağı asıyor sokak lambalarına. Farklı farklı duyulan ilgi anlamına geliyor kısaca. Erkeğin erkekten, kızın kızdan hoşlanması gibi birkaç şey daha var. İnsanlar ben LGBT bireyiyim denilince diğer insanların onlara tapacağını, saygı göstereceğini, diz çökeceğini filan zannediyorlar. Her yerde karşıma geliyor. Daha 3 gün önce Bursa/İnegöl'de bir kız çocuğu saat gece 10 11 civarları bütün sokak lambalarına, bazı bulduğu cisimlerin üstüne bu bayrağı yapıştırıyordu. Kendim bizzat gözlerim ile gördüm. Kız benim bacağım kadar bile değildi yanlış anlaşılmasın. 11 yaşında bile değildi belki de. Öyleyseniz öyle kalın. Kimseye ben şu türde bir yönelime sahibim. Ben LGBT bireyiyim demek hoş olmuyor. Şahsen ben karşıyım. Saygı filanda göstermiyorum. Cahillikten başka bir şey değil çünkü. Annesi babası duysa odasından dışarı 2 3ay çıkamayacak, anne babalarının parasına muhtaç olan insanların bu tür paylaşım yapmaları hoş olmuyor. Annesi babası müslüman olan. Doğduğunda sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okunup ismin koyulduysa bitti. Senin bu tür şeylere karşı olman gerekiyor. Sonumuz hayır değil. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Amin.
 
Cidden, bu forumda o kadar konuda tartıştım fakat sizin gibisini hiç görmedim. Umarım bu kılıftan en erken şekilde çıkarsınız ve biraz da olsa büyürsünüz.

Daha ne olabilir derken, Technopat beni gerçekten şaşırtmıyor.

Ben herhangi bir kılıf içerisinde değilim benim ne olduğum belli ama siz biraz şüphelisiniz bence kendinizle barışık olun <3 iyi geceler herkese.
 
Şu konuyu din meselesine çevirmeyin.
Agnostik ve batıcı bir birey olarak ben de rahatsız oluyorum. Eşcinselliği sevip sevmemenin inanç ile alakası yok, bu kişinin içinde ve cinsel yöneliminde biten bir şey.

Bir kişinin özgürlüğü, başka bir kişininkini kısıtlamayacak kadardır; sözünü tekrar hatırlatıyorum. Bana saygılı olana ben de saygılı olurum, her insan evladına yaptığım gibi.
 
LGBT destekçisi değilim ama saçmalamış ve abartmışsınız gerçekten.
Dünyaya ve sosyal platformları pek iyi takip etmiyorsunuz sanırım. Ayrıca gülen emoji atmanızda benim size gülmeme bir vesile oldu. Takip edenler anlar ne demek istediğimi.

İlgi ver bana ilgi ilgi..
 
Şahsen ben karşıyım. Saygı filanda göstermiyorum. Cahillikten başka bir şey değil çünkü. Annesi babası duysa odasından dışarı 2 3ay çıkamayacak, anne babalarının parasına muhtaç olan insanların bu tür paylaşım yapmaları hoş olmuyor. Annesi babası müslüman olan. Doğduğunda sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okunup ismin koyulduysa bitti. Senin bu tür şeylere karşı olman gerekiyor. Sonumuz hayır değil. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Homofobinin tanımını yaptığınız için teşekkürler.
 
Annesi babası müslüman olan. Doğduğunda sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okunup ismin koyulduysa bitti. Senin bu tür şeylere karşı olman gerekiyor. Sonumuz hayır değil. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Annem babam ne alaka? Onlar Müslüman diye ben de mi Müslüman olmak zorundayım? Neden "gerekiyor"?
 
Annem babam ne alaka? Onlar Müslüman diye ben de mi Müslüman olmak zorundayım? Neden "gerekiyor"?
Araştırmanı öneriyorum. Sanırım önceden seninle bu konuyu tartışmıştık. Hala aynısın. Araştırmadan bilip bilmeden yorumlar atıyorsun. Ayrıca ben orada zorunlusun yazmadım. Boş cevap atma lütfen. Teşekkürler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı