LGBT tercih mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi X kişisi çocuğu yaşında bir kıza aşık olduğunda bu pedofili olmuyor da tercih meselesi mi oluyor? Eğer tercih meselesi oluyorsa gelecekte vay halimize...
Tercihin de sınırları vardır. Sen nasıl hız sınırı 30 olan bir yolda ister 30 ister 15 hızla gidebiliyor, ancak 50 ile gidemiyorsan bu da böyle bir şey.

İnsan kime aşık olacağını seçemez, ve pedofiliyi savunduğumu söylemedim. LGBT topluluğu şiddetle pedofiliyi kendine dahil etmiyor
Saçmalamayı kes. Pek ala seçebilir. Bir pedofili gidip 3 yaşında çocuğa aşık olduğunu idda ederse onu da mı destekleyeceksin ? Sana göre aşık olacağımız kişiyi seçemiyoruz ya ?

Eğer doğuştan geliyorsa sıkıntısı bir şey demem. Ancak şu insanları linçlemeye çalışan linç kitlelerine ve popüler kültürün kölesi olmuş insanlara gram saygım yok. Ayrıca bunlar kendilerinin de doğuştan sıkıntılı olduğunu söylese de birçoğu bu popüler kültürden nasibini almaya çalışıp sonradan böyle olmayı tercih edenler.

Bu arkadaşın okuduğunu anlama sıkıntısı var. Arkadaşım benim yazdığım şeyden onu nasıl çıkardın sen çok merak ediyorum?

Birde şu konu var. Saygı duyarım ama hiçbir şekilde desteklemiyorum diyenleri de bağnaz olarak görüp toplu linç kampanyaları yapmaları insanın canını sıkıyor.

Birde şu konu var. Saygı duyarım ama hiçbir şekilde desteklemiyorum diyenleri de bağnaz olarak görüp toplu linç kampanyaları yapmaları insanın canını sıkıyor.
Evet. Bizden değilsen "ölsen de umurumuzda olmaz" tavrında takılanlar, LGBTQ+ topluluğunun bazılarınca "öcü/öteki" gibi algılanmasında en büyük etken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı