Sapphire1525
Kilopat
- Makaleler
- 4
Sözel kolaydı. Matematik Allah'a emanet ama. Fenin son konusu nedense çıkmadı o ilginç bak.Ziya daha kolay soracağız demişti. Yalancı Ziya...
Sözel kolaydı. Matematik Allah'a emanet ama. Fenin son konusu nedense çıkmadı o ilginç bak.Ziya daha kolay soracağız demişti. Yalancı Ziya...
Bazı okullar bitirememişti, bu yüzden sanırım önlem olarak.Sözel kolaydı. Matematik Allah'a emanet ama. Fenin son konusu nedense çıkmadı o ilginç bak.
Dehşet-ül vahşetti.Çok mu zordu matematik? Arayayım tanıdıklarımı bari.
Aynen knk bu sene girmiş olsaydın görürdük tepkini. 5 dersten sadece birini eleyici yapıyorlarsa zordu deriz tabii.Gene gelmiş matematik çok zorcular, nitelikli liselere öğrenci alıyorlar, din dersini mi zor sorsunlar?
Arkadaşlar LGS gerçekten farklı bir dünya, bana göre hükümetin eğitim anlamında yaptığı en iyi işlerden biri. Adamlar nitelikli liselere öğrenci alıyor ve haliyle herkesin yapamayacağı, ezbere dayalı olmayan sorular soruyorlar. Bu yüzden de matematik zor ve her LGS'de böyle olacak.![]()
Nitelikli eğitim vermiyorlar ama nitelikli soru soruyorlar. Ne anladım bu işten? TEOG, verdikleri eğitime daha uygun bir sınavdı.Gene gelmiş matematik çok zorcular, nitelikli liselere öğrenci alıyorlar, din dersini mi zor sorsunlar?
Arkadaşlar LGS gerçekten farklı bir dünya, bana göre hükümetin eğitim anlamında yaptığı en iyi işlerden biri. Adamlar nitelikli liselere öğrenci alıyor ve haliyle herkesin yapamayacağı, ezbere dayalı olmayan sorular soruyorlar. Bu yüzden de matematik zor ve her LGS'de böyle olacak.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.