LGS 2021 nasıl geçti?

Gene gelmiş matematik çok zorcular, nitelikli liselere öğrenci alıyorlar, din dersini mi zor sorsunlar?
Arkadaşlar LGS gerçekten farklı bir dünya, bana göre hükümetin eğitim anlamında yaptığı en iyi işlerden biri. Adamlar nitelikli liselere öğrenci alıyor ve haliyle herkesin yapamayacağı, ezbere dayalı olmayan sorular soruyorlar. Bu yüzden de matematik zor ve her LGS'de böyle olacak. :)

Gene gelmiş matematik çok zorcular, nitelikli liselere öğrenci alıyorlar, din dersini mi zor sorsunlar?
Arkadaşlar LGS gerçekten farklı bir dünya, bana göre hükümetin eğitim anlamında yaptığı en iyi işlerden biri. Adamlar nitelikli liselere öğrenci alıyor ve haliyle herkesin yapamayacağı, ezbere dayalı olmayan sorular soruyorlar. Bu yüzden de matematik zor ve her LGS'de böyle olacak. :)
Aynen knk bu sene girmiş olsaydın görürdük tepkini. 5 dersten sadece birini eleyici yapıyorlarsa zordu deriz tabii.

Nitelikli eğitim vermiyorlar ama nitelikli soru soruyorlar. Ne anladım bu işten? TEOG, verdikleri eğitime daha uygun bir sınavdı.
Bu ülkede matematik yapıyorsan süper zekasın, yapamıyorsan geri zekalı oluyorsun.
Ayrıca bu sene bir açıldık bir kapandık, daha kolay sorabilirlerdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı