LGS matematik nasıl yapılır?

Gün 1 mat 8 fen 16 paragraf 20 toplam 44.
Gün 2 rahatsızdım ve canım istememedi dinlendim o gün.
Gün 3 21 paragraf 16 fen toplam 37 matematik 1-2 soru yapıp sinir oldum o yüzden yapmadım o gün matematik
Gün 4 (bugün) 21 paragraf 14 matematik 16 fen toplam 51 bugün Fen'de anlamadığım soru diğerlerinden biraz fazla oldu çözümlerini izleyip anladım matematikte 6-7 soru yaptım geri kalanları bazılarını dikkat hatasından bazılarını hiç anlamadım konu karakök'ün bir konusuydu çözümlerini izleyerek anladım o soruları da hocam böyle yapmam iyi olur mu bazen neredeyse hiçbirini anlamıyorum değişiyor konuya ve bana göre yavaş yavaş soru sayılarını artırarak bazen azalma olabiliyor nasıl gidiyorum ve test dışında konu anlatım bulunca YouTube'dan izliyorum ve tekrar yapıyorum düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum (3-4 günden beri ağırlık vermeye çalışıyorum az kaldı LGS'ye.)

@YüzbaşıJohnPrice

@YüzbaşıJohnPrice

Son düzenleme:
Gün 1 mat 8 fen 16 paragraf 20 toplam 44.
Gün 2 rahatsızdım ve canım istememedi dinlendim o gün.
Gün 3 21 paragraf 16 fen toplam 37 matematik 1-2 soru yapıp sinir oldum o yüzden yapmadım o gün matematik
Gün 4 (bugün) 21 paragraf 14 matematik 16 fen toplam 51 bugün Fen'de anlamadığım soru diğerlerinden biraz fazla oldu çözümlerini izleyip anladım matematikte 6-7 soru yaptım geri kalanları bazılarını dikkat hatasından bazılarını hiç anlamadım konu karakök'ün bir konusuydu çözümlerini izleyerek anladım o soruları da hocam böyle yapmam iyi olur mu bazen neredeyse hiçbirini anlamıyorum değişiyor konuya ve bana göre yavaş yavaş soru sayılarını artırarak bazen azalma olabiliyor nasıl gidiyorum ve test dışında konu anlatım bulunca YouTube'dan izliyorum ve tekrar yapıyorum düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum (3-4 günden beri ağırlık vermeye çalışıyorum az kaldı LGS'ye.)

@YüzbaşıJohnPrice

@YüzbaşıJohnPrice
Anlamadığın konuları ilk öğren sonra soruları çözüp pekiştir. Konuyu bilmeden soru çözersen veya az bilip çözersen sıkılırsın, bıkarsın.

Hocam matematikte konu bilmiyorsan bişey yapamazsın bunu temeli 6. 7.sınıf ama konuyu biliyorjm diyorsan bol bol test çöz ben günlük 250 matematik çözdüğüm bile oluyordu rehberlik hocasından dayak bile yedim matematikte çok çözüyorsun diye ve denemelerde ilk feni yap (sayısal bölümde ) hem daha fazla vaktin olur ve bol bol deneme çöz deneme çözdükçe soru kalıplarını anlıyorsun. Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum

Hocam matematikte konu bilmiyorsan bir şey yapamazsın bunu temeli 6. 7.sınıf ama konuyu biliyorjm diyorsan bol bol test çöz ben günlük 250 matematik çözdüğüm bile oluyordu rehberlik hocasından dayak bile yedim matematikte çok çözüyorsun diye ve denemelerde ilk feni yap (sayısal bölümde ) hem daha fazla vaktin olur ve bol bol deneme çöz deneme çözdükçe soru kalıplarını anlıyorsun. Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum.

Günlük 30-60 soru çözüyorum matematikte çözümleri izleyerek anlamadıklarımı yapıyorum defteri o konuyu okuyarak soru çözüyorum dikkat hatasından gidiyor bazen doğrularım inkılap ve İngilizce için tavsiyen var mı genel olarak tavsiyen var mı hocam bütün dersler için?

Günlük 30-60 soru çözüyorum matematikte çözümleri izleyerek anlamadıklarımı yapıyorum defteri o konuyu okuyarak soru çözüyorum dikkat hatasından gidiyor bazen doğrularım inkılap ve İngilizce için tavsiyen var mı genel olarak tavsiyen var mı hocam bütün dersler için?
Hocam hepsinde aynı bol bol soru çözeceksin ama anlayarak çözeceksin anlamadığın konuyu izleyeceksin herhangi bir kanaldan ama doğru olduğundan emin ol anlamadığın soruyu hocana soracaksın denemelerde dikkat hatası olabilir o anki durumuna bağlı bazen başın ağrısı olur bunlar normal ama dediğim gibi soru konu deneme

Hocam hepsinde aynı bol bol soru çözeceksin ama anlayarak çözeceksin anlamadığın konuyu izleyeceksin herhangi bir kanaldan ama doğru olduğundan emin ol anlamadığın soruyu hocana soracaksın denemelerde dikkat hatası olabilir o anki durumuna bağlı bazen başın ağrısı olur bunlar normal ama dediğim gibi soru konu deneme.

Zaten 3,4 gündür ağırlık veriyorum daha isteyerek yapıyorum hocam 30-60 soru aralığı yeterli mi hocam konu tekrarı ile hocam bir de elimde palme yayınları devler karması 7 farklı deneme var içinde yeni aldım çözmeye başlayacağım çarşamba günü matematiği yapamazsam diye korkuyorum.

Zaten 3,4 gündür ağırlık veriyorum daha isteyerek yapıyorum hocam 30-60 soru aralığı yeterli mi hocam konu tekrarı ile hocam bir de elimde palme yayınları devler karması 7 farklı deneme var içinde yeni aldım çözmeye başlayacağım çarşamba günü matematiği yapamazsam diye korkuyorum.
Yani biraz daha artırabilirsin elinde başka hangi yayınlar var ? Şimdi 20 soru çöz matematikte ve kontrol et sonucu benimle paylaş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00