LGS netlerim nasıl?

Unknowise

Decapat
Türkçe 3 yanlış 1 boş.
İnkılap 3 yanlış.
Din 1 yanlış.
İngilizce 0 yanlış yani Full.
Matematik 2 yanlış 8 boş.
Fen 4 yanlış 4 boş.

Aslında feni yapardım fakat matematikte çok süre kaybettim. Feni hızlı hızlı yapınca böyle oldu bence. Matematiğim önceki denememde de kötüydü. Sözeli hallederim fakat matematikte ne yapacağım? Yeni nesiller çok zor geliyor. Kaçıyorum çözmekten ondan da oluyordur. Tavsiyeleriniz neler? İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe 3 yanlış 1 boş.
İnkılap 3 yanlış.
Din 1 yanlış.
Fen 4 yanlış 4 boş.

Aslında feni yapardım fakat matematikte çok süre kaybettim. Feni hızlı hızlı yapınca böyle oldu bence. Matematiğim önceki denememde de kötüydü. Sözeli hallederim fakat matematikte ne yapacağım? Yeni nesiller çok zor geliyor. Kaçıyorum çözmekten ondan da oluyordur. Tavsiyeleriniz neler? İyi Sosyaller.
Çok kötü değil.

Son düzenleme:
Türkçe 3 yanlış 1 boş.
İnkılap 3 yanlış.
Din 1 yanlış.
Fen 4 yanlış 4 boş.

Aslında feni yapardım fakat matematikte çok süre kaybettim. Feni hızlı hızlı yapınca böyle oldu bence. Matematiğim önceki denememde de kötüydü. Sözeli hallederim fakat matematikte ne yapacağım? Yeni nesiller çok zor geliyor. Kaçıyorum çözmekten ondan da oluyordur. Tavsiyeleriniz neler? İyi sosyaller.

Umarım ironidir, rezil seviyesinde netler. Bu netlerle okulu bırakıp sanayiye git bence en azından para kazanırsın.

Vasatın üstü.
Paragraf soruları çözün ve uzun sorular çözün sayısalda.
Evde zamanlı çözün denemeleri.

Umarım ironidir, rezil seviyesinde netler. Bu netlerle okulu bırakıp sanayiye git bence en azından para kazanırsın.
Berbat mı? Ben matematik 3 doğru 2 yanlış gerisi boş, sayısal bu şekilde oldu. Sözelde ise edebiyat 8 doğru gerisi boş ve yanlış vs. Olarak gittim?

İstediğim lise 415 civarı bir puan ister bu sene zor olursa olmazsa 440 civarı fakat neden bu kadar kabasınız? Önceki açtığım konularda hiç bu kadar toksikliğe rastlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı