LGS son 1 ay kala çalışılır mı?

Konuları anlamaya bakın zamanınız kalmamış ama altyapınız varsa denemeler yaparak pekiştirebilirsiniz, bol şans.
 
Günde 15 saat çalışırsan olabilir neden olmasın yani en azından konu eksiklerini kapatırsın 10 gün boyunca konu çalış konuları öğren sonraki 5 gün hayvan gibi soru çöz son kalan 4 gün de hem konu çalış hem soru çöz televizyonu falan hayatından çıkar umarım iyi bir net yaparsın.
 
Fen lisesi kesinlikle. Yani eğer derslerine dikkat edersen gerçekten güzel bir mesleğin olur. Bu Anadolu lisesindede olur ama fen lisesinde daha ön planla oluyorsun. Sınavlar falan birtık daha zor olyuor ama.

Hocam günlük olarak nasıl çalışıyordunuz?
 
Konu eksiğiniz ne kadar var?

Hocam belirttim zaten ziya Selçuk sağ olsun okulları aç kapa aç kapa bir şey anlmadım bu senenin konularından soruyorlar 5. sınıfta araba çarpmıştı 2 ay okula gidemedim 6. sınıfta ameliyat olmuştum 3-4 ay okula gidemedim 7.sınıfta tekrar ameliyat olmuştum 1 ay falan okula gidemedim.
Siz nerede oturuyorsunuz?
adana
 
Hocam günlük olarak nasıl çalışıyordunuz?

Bilgisayara bakmıyordum ama telefona bakıyordum yani. Tonguç Akademi'nin son tekrar videolarını falan izliyordum. Tüm konu tekrarları yapıyorlardı fakat gerçekten hepsinin sadece matematik olanı izlemiştim. Ama benim zamanımda canlı dersler falan yeni başlamıştı ve ben hepsini dikkatlice dinlemiştim. Bolbol deneme çözüyordum.
 

Geri
Yukarı