LGS son 1 ay kala çalışılır mı?

İyi bir Anadolu ya da fen lisesine gitmek istemiyorsan gereksiz. Tek değişen şey ortam oluyor oda sosyal biriysen sıkıntı olmaz.
 
Peki günde 3 saat çalışsam her bir dersden LGS son tekrar var YouTube da onları izlesem ve günde atıyorum türkçeden 50-60 soru çözsem olur mu?

Ne 3 saati senin varya şu an dersten başka bir şeyle ilgilenmemen gerekiyor dersle yatacaksın dersle kalkacaksın maalesef. Artık sınava günler sayılıyor aylar değil bak dikkatini çekerim.
 
Hocam belirttim zaten ziya Selçuk sağ olsun okulları aç kapa aç kapa bir şey anlmadım bu senenin konularından soruyorlar 5. sınıfta araba çarpmıştı 2 ay okula gidemedim 6. sınıfta ameliyat olmuştum 3-4 ay okula gidemedim 7.sınıfta tekrar ameliyat olmuştum 1 ay falan okula gidemedim.

Adana

19 gün çalışarak Adana Fen lisesini kazanman için dâhi falan olman lazım.
 
LGS'ye çalışırken bir kaynak almıştım adını unuttum. Çok zor sorular vardı ve ilk zamanlar çok çalışmadığım için 1 sayfaya bile 30dk 1 saat uğraşıyordum. Sonlara doğru o kaynağı daha rahat çözmeye başlamıştım. Yani sana tavsiyem konu tekrarını yap. Tekrar yaptığın derslerden yeni nesil sorular çöz ve deneme çöz. Bunu kendi planına göre ayarla. Hatırladığım kadarıyla 6 ders çıkıyor. Her bir derse 3 gün verebilirsin bu durumda. Son gün dinlen kafanı. Bu önemli. Bir de uykunu çok iyi al. Ben LGS'den 2 gün önce hiç uyumamıştım ve LGS'den önceki gece 7 gibi yatıp sabah 7 de kalkmıştım. Herkes uykuluyken ben uykumu alıp gelmiştim.
Dostum gittiğin lise benim gittiğim Anadolu lisesinden daha kötü taban puanı?
Değişiyor.
 
Peki günde 3 saat çalışsam her bir dersden LGS son tekrar var YouTube da onları izlesem ve günde atıyorum türkçeden 50-60 soru çözsem olur mu?

Çok az olur. Hele ki bu kadar az vakit kalmışken. Bu kadar kısa bir sürede fazla bir iyileşme olmasa da biraz kurtarırsınız en azından. Hem dil bilgisi de çıkmayacak.
 

Geri
Yukarı