LGS'ye 7 gün kaldı ve hiç çalışmadım

Evet kötü olsa da bir lisede okuyacağım değil mi? Hiç liseye gitmek gibi bir şey yok değil mi?
Ne insanlar lise okuyor, LGS evet önemli bir sınav ama bu kadar abartılmaması lazım. Sen üniversite sınavına çalışmaya bak. İyi kötü bir lise okursun.

Ne insanlar lise okuyor, LGS evet önemli bir sınav ama bu kadar abartılmaması lazım. Sen üniversite sınavına çalışmaya bak. İyi kötü bir lise okursun.

Evet üniversite sınavına yıllarımı vereceğim yoksa beni hiçbir şey kurtaramaz. Annem babam zengin değil benim Almanya'da amcamda yok.

Kalan zamanda eksiklerini ele alınca evet durum çok zor. Fakat bence yine de çalış. Öğrenmesi diğerlerine göre daha kolay olan ve daha çok soru çıkabilecek konulara bak. Stratejik çalışman lazım. Eğer çalışırsan her türlü şu anda gireceğinden daha iyi bir yerde olursun. Fakat tabii ki gidip de çok iyi derece yaparsın diyemiyorum, öyle bir şeyin olma ihtimali çok çok düşük.

Hocam haklısınız fakat üniversite sınavının tekrarı var fakat bu sınavın yok. Gideceği lise elbet ki ileriki eğitim hayatını etkileyecektir.
Lise çok önemli olmadığı için öyle diyorum, en iyi lisedede okusan en kötü lisedede okusan ayrı olarak derslere çalışmak gerek eğer başarı isteniyorsa. Arkadaşın çok kötü bir liseye gireceğini de zannetmiyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı