LGS'ye nasıl çalışmalıyım?

Bu sene LGS'ye gireceğim ailem okul zamanı PC, tel alcağını söylüyor bu doğru mu sizce?
Ve LGS'ye girdiyseniz nasıl bir çalışma düzenim olmalı biraz açıklarsanız sevinirim :)

Açıkçası LGS beni korkutuyor ve ailem bir dershaneye 35.000₺ para verdi her ay taksit ödüyoruz 4.000₺ olarak.

Tavsiye verirseniz çok sevinirim.

Hocam bu arada dershaneye gitmen iyi olmuş teşvik edici ama kendini illaki özel ders alma gibi şeyler ile şartlandırma kendini zorla sana bir tavsiye çalıştıklarını sınavı geçmek için değil kitap okur gibi aklında o bilgiler ölene kadar kalsın.

İlk dönem konuları halledin, 2. dönem paso deneme çözün. Sonra denemede yapamadığınız soruları çözün. Bazı günler sıkın dişinizi 2 deneme çözün. Böyle böyle denemelerde puan artışını göreceksiniz. Kendinizi ödüllendirmeyi de unutmayın. Kolay gelsin.

Hocam ben LGS maduruyum istanbuldayım ve tüm arkadaşlarım sur içinde güzel bir lisede okuyorlar liseyi iyi bir yerde kazanırsan ortamın iyi olma olasılığı var biz genç insanlar lise çağında çok değişiyoruz belki kendine kaliteli insanlar bulursun büyük pişmanlığım benim LGS sınavına çalışmamak elinden geleni ardına koyma telefon bilgisayar gibi şeylere ara ver 1 sene LGS odaklan LGS konularını int arat ve sırası ile konulara çalış intden önce videoları izle konu ile alakalı ardından sorular çöz konu ile ilgili her hafta test al o testi bitir kendine zaman koy ve her geçen hafta bu test bitirme süresini azalt büyük faydası olur ben böyle çalışıyorum aklım yeni dank etti şu kafa ile 2 sene önce olsam her şeyi bırakır LGS çalışırdım şimdi 11 oldum AYT TYT çalışıyorum. ( sakın stres yapma akışına bırak kontrolü sen al nefsini yen dopamini boş ver)

İnşallah yardımcı olur.

Çok teşekkür ederim söylediklerin için.

Hocam 500 yapsanız bile fen lisesini yazmayın derim, çünkü sınavları gerçekten zor oluyor ve güzel değil.

Fen lisesi zaten istemiyorum yüksek puanlı bir meslek lisesi bana daha iyi olabilir belki.

Meslek liselerinin yüksek puanlılarına gidersem ya yazılıma yönelirim ya da havacılığa.

Bu sene LGS'ye gireceğim ailem okul zamanı PC, tel alcağını söylüyor bu doğru mu sizce?
Ve LGS'ye girdiyseniz nasıl bir çalışma düzenim olmalı biraz açıklarsanız sevinirim :)

Açıkçası LGS beni korkutuyor ve ailem bir dershaneye 35.000₺ para verdi her ay taksit ödüyoruz 4.000₺ olarak.

Tavsiye verirseniz çok sevinirim.

Hocam o söz geç de olsa tutulur. Annem bana kazanırsan alacağım dedi 480 aldım ve bu yılbaşı 13 Pro Max aldı. Korkmanıza gerek yok. Çalışan kazanır. İlinizi ve İstediğiniz Liseyi falan söylerim yardımcı olurum. 2022 LGS emin olun Bu yılki olacak LGS'den büyük ihtimal 2 kat daha zor olacaktır. 2024 LGS çok kolay bir sınav olur rahat olun.

Hocam 500 yapsanız bile fen lisesini yazmayın derim, çünkü sınavları gerçekten zor oluyor ve güzel değil.

Hocam bu arada fen lisesine gitsin kendisini zorlasın asıl meslek lisesi okuma Allah çarpsın düzgün insan yok fen lisesine git şu önündeki 8 senelik eğitim hayatını güzelce bitir eğer zaten öğretilenler ile kalmazsan başarılı olursun diğer insanlardan önde olursun

Fen lisesi zaten istemiyorum yüksek puanlı bir meslek lisesi bana daha iyi olabilir belki.

Meslek liselerinin yüksek puanlılarına gidersem ya yazılıma yönelirim ya da havacılığa.

Olabilir. Eğer akademik bir kariyer istiyorsanız özel bir Anadolu'ya da fen lisesine gitmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı