Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Photoshop olarak alternatifler kesinlikle var. Bir sistemi sadece oyun açmadığı için kötüleyemzsin.
Şu bu deyip fanatik.

Terbiyeni otobanda mi bıraktın? Lütfen üslubunu bozma. Kırıcı olma. Canin istemiyorsa yazma buraya.

Tek savunabildikleri şey Android olan adamlar gelmiş burada bilmişlik taslıyor.

Tamam kardeşim, çok önemli verileri Android işletim sistemine sahip telefonunda saklarsın😋

@MacWolf Hocam bu forumda değilde gerçek hayatta karşılaşsak diyecek çok şeyim var ama burda size sadece göz ardı et butonunu layik görüyorum. İyi sosyaller

Evet, Photoshop açmıyor, Photoshop'u korsan olarak kullanmak yerine GIMP veya Krita gibi açık kaynaklı, özgür ve ücretsiz yazılımları tercih ederim zaten. He eğer Photoshop'a para veriyorum diyorsan paralı bir yazılım ile ücretsiz bir yazılımı karşılaştırmanın mantıksız olduğunun da farkındasındır herhalde. Tıpkı Windows ile GNU/Linux'u karşılaştırmak gibi...

@illedelinux hocam; oyun geliştiricileri, video geliştiricileri ve ya modelleme yapanlar, Windows ve ya OS X tercih ediyor genel olarak.
God of War oyunları ise Windows platformunda geliştirildi mesela (PS2 1.oyunu XP, PS4 son oyunu Windows 7).

Nasa herhalde, sunucu olarak kullanıyorlardır tahminimce. Eğer böyleyse, Linux kullanmamızın bir avantajı sunucudur.

Diğer işletim sistemleri daha kararlı bir yapıda ve tercih nedeni içerik üreticileri, son kullanıcı için.

@hadwiger Dual Boot yaparken bu videodan yararlanacağım. Doğru değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben burada sözü @Kerem00 veya @runit hocama bırakayım. Hiç Dual Boot yapmadığım için bir şey söyleyemem.

Tek savunabildikleri şey Android olan adamlar gelmiş burada bilmişlik taslıyor.

Tamam kardeşim, çok önemli verileri Android işletim sistemine sahip telefonunda saklarsın😋

Merak ediyorumda, Nokia Windows Phone falan mı kullanıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı