Linux dağıtımını neden kullanmamalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@illedelinux hocam; oyun geliştiricileri, video geliştiricileri ve ya modelleme yapanlar, Windows ve ya OS X tercih ediyor genel olarak.
God of War oyunları ise Windows platformunda geliştirildi mesela. (PS2 1.oyunu XP, PS4 son oyunu Windows 7).

Nasa herhalde, sunucu olarak kullanıyorlardır tahminimce. Eğer böyleyse, Linux kullanmamızın bir avantajı sunucudur.

Diğer işletim sistemleri daha kararlı bir yapıda ve tercih nedeni.

Burada hangisi iyi diye bir başlık açılmamış, öyle olsaydı hepsinin kendine göre artısı eksisi var der geçerdik. Ama daha GNU/Linux felsefesini dahi bilmeden kendince yerin dibine batırmış, bizim tepkimiz bunadır.

Ayrıca bahsettiğim dev şirketler sadece sunucu olarak değil, aynı zamanda normal sistem olarak kullanıyorlar, bunu bizzat ben gördüm. Yani öyle sunucuyla kısıtlı değil, GNU/Linux bir derya, bir denizdir, onu küçümseyen zerre anlamıyor demektir.

Yıllardır insanlar ile neden anlaşamıyorum anlatayım.
LoL panolar vardı. Ben Lux çok güçlü ve yetenek gerektirmeyen bir şampiyon diyordum ama insanlar kişiselleştirip, hakaret ediyordu.

Burada da durum aynı.

Hocam sürprizbozan içinde atarsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Linux'u sevmeyen insanında Android kullanması garibime gitmişti de. Linus Torvalds'ın NVIDIA'ya dediğini demek isterdim de banlanırım.

Linux'u sevmeyen insanında Android kullanması garibime gitmişti de. Linus Torvalds'ın NVIDIA'ya dediğini demek isterdim de banlanırım.

Linux'u sevmemezlik? Ben burada Linux'a değil fanboylarına cevabı veriyorum. En iyisi olmadığını bilip "en iyisiyim" diye fanboyluk yaparsan cevabını da alırsın 😊

Burada hangisi iyi diye bir başlık açılmamış, öyle olsaydı hepsinin kendine göre artısı eksisi var der geçerdik. Ama daha GNU/Linux felsefesini dahi bilmeden kendince yerin dibine batırmış, bizim tepkimiz bunadır.

Ayrıca bahsettiğim dev şirketler sadece sunucu olarak değil, aynı zamanda normal sistem olarak kullanıyorlar, bunu bizzat ben gördüm. Yani öyle sunucuyla kısıtlı değil, GNU/Linux bir derya, bir denizdir, onu küçümseyen zerre anlamıyor demektir.
Benim gerçekten üst mertebelerde ne kadar kullanıldığına dair bir fikrim yok. Ben hastaneler, vergi daireleri ve ya polis karakollarında, bankalarda falan Windows kullanıldığını gördüm.

Okuldaki akıllı tahtalarda ise Pardus olmasına rağmen, Windows 7 kullanıyorduk.
Sunucu olarak evet çok kullanılıyor buna tamamım ama diğer yönünü bilmiyorum.

Linux'u sevmemezlik? Ben burada Linux'a değil fanboylarına cevabı veriyorum. En iyisi olmadığını bilip "en iyisiyim" diye fanboyluk yaparsan cevabını da alırsın 😊

Fanboyluk yapmıyorum. Dual Boot olarak Windows'ta kullanıyorum ayrıca. Sizin 1-2 yerde gördüğünüz, duyduğunuz bilgiler ile bizi ve Linux'u yanlış bilgiler ile eleştirmenizi eleştiriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı