wie
Decapat
Selam, Linux Mint kullanıyorum bir süredir ve sıkıntısızdı. Bugün sistem güncellemelerini indirmek için komutları girdim ve dpfkg 417 hatası verdi. Çözüm yollarına baktım ve kill komutuyla sonlandırdım işlemini. Yine de çalışmadı ve hatalar vermeye devam etti. Hiçbir sistem dosyasını silmeden, gereksiz kurcalamadan kullandım ona rağmen hata verdi. İki saat uğraştım ve olmadı. Dualboot için 78 GB boş alan tanımladım Mint'e ve sadece GNOME Boxes için Windows ISO dosyası indirdim. Bir anda 78 GB alanın hepsi doldu ve terminalde no Free space hatası almaya başladım saçma şekilde. Sonrasında disk alanımı nasıl temizleyebileceğime bakarken “rm rf” komutunu buldum yazdım ve sistem tamamen gitti. Bu benimle alakalı evet, fakat yine de bir komutla neden her şey gidiyor? Dualboot olan Windows'u bile boot edemiyorum. Neden bu kadar uğraş istiyor ve bir şey yapmama rağmen sistem çalışmamaya başlıyor. İndirmesi de kullanması da zor geldi açıkçası. Firefox üzerinde bile 60Hz görüyordum Xfce geçince düzeldi. Kullanıcı hatası kaynaklı olmayan hatalar can sıkıcı.
İfconfig, ve dosya yükleme komutları harici bir şey çalıştırmadım. WSL üzerinde Linux dağıtımı kurmayı denedim orada da aynı hataları aldım.
İfconfig, ve dosya yükleme komutları harici bir şey çalıştırmadım. WSL üzerinde Linux dağıtımı kurmayı denedim orada da aynı hataları aldım.
Son düzenleme: