Linux neden Windows'dan daha iyi?

Çok doküman kazdık, çok girdi/çıktı okuduk, çok forum dolaştık. Öyle çözüm bulunmuyor, konu açıyorsam ki eğer artık o aşamaları geçmişimdir
Doküman yazan, G/Ç okuyan, forum forum dolaşan Linux bilgini arkadaşımız, Linux hakkında yerel dille yazılmış bir kaynağın bile zor bulunduğu bir internet ortamında sorununu çözmesi için Technopat'ta konu mı açıyor, yanlış mı anladım? Bunu burayı kötülediğimden falan söylemiyorum ama çoğunluğu dizilerden görüp Kali kurmaya çalışan, karşısına çıkan hatayı web'de aratıp üç saniyede çözümünü bulabileceğine rağmen araştırma tenezzülü olmaksızın konu açıp kendi yapması gerekeni diğer insanlara yaptırmak isteyen bir Linux kitlesinden oluşan (sözüm meclisten dışarı, herkes üstüne alınmasın. sayılı da olsa gerçekten bilinçli bir Linux kitlesi forumda mevcut ve onlara saygım sonsuz. herkes kendini biliyor.) bir foruma başlık açıyorsunuz, sonra kimse çözüm bulamıyor diye yakınıyorsunuz. Bravo.

İlla senin-benim göremediğimi başkası görür. Sosyal'deki Linux kitlesi de o kadar kütük değil yani. Konuyu açıyorsam bütün bu aşamalardan geçmişim demektir, olası çözümleri denemiş hatta kendim bir şeyleri "acaba bundan mı?" diye denemişimdir. İlla Sosyal'de konu açmak olarak dar görüşlülüğe düşmeyin. Tek kaynak Sosyal değil, ama orada bulamadığınız şeyi Sosyalde de bulabilirsiniz. Burada bulamadığınızı da Sosyal dışında bulabilirsiniz. Ancak bunların hiçbiri sorun ve o sorun için harcanan günlerin olduğunu değiştirmez.

Bosver kardesim kaybettigin vakitle kalirsin.

Haklısın hocam. Pes ediyorum.
Pes etmekle haklısınız. Yaşınız dolayısıyla eskimiş deneyimlerinize ve basma kalıp düşüncelerinizle hareket ediyorsunuz, bunu kendiniz de biliyor ancak kabul etmiyorsunuz. Ancak her şeyin hızlı değiştiğini unutmamak gerek.

Yaşınız dolayısıyla eskimiş deneyimlerinize ve basma kalıp düşüncelerinizle hareket ediyorsunuz, bunu kendiniz de biliyor ancak kabul etmiyorsunuz. Ancak her şeyin hızlı değiştiğini unutmamak gerek.
Çok merak ediyorum size yaşımı kim söyledi? Cevap veremediğiniz yerde yaş ayrımcılığı yapıyorsunuz da yanlış kişiye yapıyorsunuz.

Çok merak ediyorum size yaşımı kim söyledi? Cevap veremediğiniz yerde yaş ayrımcılığı yapıyorsunuz da yanlış kişiye yapıyorsunuz.
O bana laf sokuyor da, ben hala bu davranislara anlam veremedim. Direkt patoloji ilgilensin boyle durumlarla bence, ben doktor degilim tani koyamiyorum.

Linux potansiyeli çok yüksek bir sistem ama piyasada tekel olduğu için bu potansiyeli kullanamıyor. Kaynak kodları açık olduğundan geliştirilmeye daha elverişli ve sayısız geliştirici tarafından da geliştirilmekte.

Potansiyeli yüksek olan bir sürü şey var ancak maliyet de etken. Aksine rekabet, pazar payını bölüşebilmek için tekel piyasasına hakim olan için her zaman risklidir. Dahası yazılım geliştiricinin çektiği zorluklar son kullanıcının genelde umurunda olmaz ki bu her alanda geçerlidir. Köklü alışkanlık değişimi için devrimsel yenilik gerekir. Örneğin dokunmatik telefonlara geçiş bu yüzden kolay oldu.

Son düzenleme:
Windows'ta paket yöneticisi olarak winget var artık, terminal olarak geride veri alma olarak o%o shuttup ile kapatılabiliyor tabii özgür yazılımlar en iyi Linux'ta çalışıyor orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…