Linux neden Windows'dan daha iyi?

Geçen gün neden Debian kullanmıyorsunuz diyordunuz Linux kullandığınızı herkes biliyor burada haberiniz olsun. Bir de bence şunu okusan iyi olur:
İnsan işine geleni gösterir. Çok uğraşmanın manası yok. Linux'unuzu kullanın.

Daha ucuncu partinin ne demek oldugunu bilmiyorsun. Program dagiticisi Microsoft, haliyle program ucuncu parti degil direkt ureticiden geliyor.

Hadi diyelim Microsoft. Programın arkada ne yaptığını bilmiyoruz. Ayrıca kapalı kaynak. Ne kadar güvenilir ki böyle bir uygulama?

Linux ne bilmeyenler Linux'a salliyor, adam gibi yorum yapanlar ya poserlar ya da Windows tayfa tarafindan lincleniyor.

Hadi diyelim Microsoft. Programın arkada ne yaptığını bilmiyoruz. Ayrıca kapalı kaynak. Ne kadar güvenilir ki böyle bir uygulama?

Demeyelim cunku konu o degil.

Ek olarak arastir bakalim Intel ME, AMD PSP neymis, isin sonunda PC'yi camdan atacaksin herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir ülkenin ekonomisinden para kazanıyorsanız ve yasal olmayan şeyler yaparsanız ayrıca Microsoft kadar da büyük bir firmaysanız sizi perişan ederler.

Siz gerçekten kapalı kaynak diye geliştiricilerin istediği gibi at koşturabildiğini mi sanıyorsunuz? Yapmayın gözünüzü seveyim

E ederler zaten.

Kendi eksik fikirlerinizi empoze etmek için iyice çirkefleşmeye başladınız. Rozetler mesaj sayısı ve hesap yaşı gibi etkenlerle alınan puanlara göre verilir. Çok düşük rütbesi olup çok yardım eden de var, çok yüksek rütbesi olup hesabında tek mesajı olmayan da var. Hevesle 6 sene önce hesap açmış, tek mesajı bile olmamasına karşın puanlar birike birike daha yüksek rütbeye sahip olmuş.

Ben rozetler, puanlar gibi şeyleri işaret etmedim fotoğrafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…