Linux nedir?

Her paketi derliyorsun, Handbook'tan baka baka yap. Kolay gelsin :)

Benim hayallerimden biri olan saf Arch ama o bile imkansız gibi gözüküyor bunu tahmin etmek bile istemiyorum saf Arch kurulumuna 5 dakikalık iş diyen bir kişinin Gentoo hakkında söyledikleri.

Benim hayallerimden biri olan saf Arch ama o bile imkansız gibi gözüküyor bunu tahmin etmek bile istemiyorum saf Arch kurulumuna 5 dakikalık iş diyen bir kişinin Gentoo hakkında söyledikleri.
Saf Arch kurulumu zor falan değildir. Kim diyor arkadaşım bunları? Yazacağın 3-4 tane komut. Spesifik konfigüre edeceğin aletlerin varsa orası başka.

Ben de kuramıyordum ki, 2-3. denememde kurabilmiştim Arch'ı ilk kez Temmuz sonu-Ağustos gibi. Sonra Distrohopping damarım çatlayana kadar değiştirdim, o sıra 18 Ağustos gibi Gentoo kullanmıştım, öyle böyle derken Gentoo'da karar kıldım.

-bin paketleri selam yollamami soyledi.
Aboo, doğru :D GCC-Bin var mı bre? :usengecenginar:

Ben de kuramıyordum ki, 2-3. denememde kurabilmiştim Arch'ı ilk kez Temmuz sonu-Ağustos gibi. Sonra Distrohopping damarım çatlayana kadar değiştirdim, o sıra 18 Ağustos gibi Gentoo kullanmıştım, öyle böyle derken Gentoo'da karar kıldım.

Aboo, doğru :D GCC-Bin var mı bre ?:usengecenginar:
Değişik terimleri anlamaya çalışıyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı