Linux nedir?

E kullandığın aracın kullanışlı olması gerekmiyor mu? Saçma sapan yorumlar.
Screenshot_2021-12-12_20-56-14.png

Konu tartışmaya bağlandı her zamanki gibi. Size de tavsiye ederim hocam :D

Linux genellikle iyi olmakla beraber, uğraştıran bir yanı var. Ses dosyaları için Spek adlı programı kuracaktım, ffmeg2. 8 ve bir tane daha bağımlılığı vardı. Ffmeg kuracaktım onunda 5 tane bağımlılığı vardı. Haydi onu da kurdum, bu sefer diğer bağımlılığı kur ve en sonunda programı kur. İyi yönleri basmakla beraber böyle kötü bir yanı var.

Yemin ediyorum bu Linux kitlesinin iki ucu da aynı b*k. Bi taraf aşırı fanboy bi' taraf aşırı nefret kusuyor. Ortası yok.

Nefret etmiyorum. Ben de önceden kullandım. Sakin ol şampiyon.
Sahsi fikrimi egzajere ederek ifade ettim.

Linux standart kimseler için daha kullanışlı değil. Eğer öyle olsa, bedava olan sistemler daha yaygın olurdu.

Isteyen meraktan, isteyen işi gereği, isteyen hava atmak için, isteyen keyfi olarak kullansın. Banane, sanane.

Hocam eklemesi için ne yapılması gerekiyor? Nasıl harekete geçireceğiz peki?
EasyAntiCheat ve BattlEye'ın Proton desteği var, eklemeleri için geliştiricilerle bir şekilde iletişime geçip talep edebilirsiniz.

Mesela Rainbow Six Siege için açılan bir forum konusu sonrası istek geliştiricilere iletildi: Proton Support for R6 Siege would be AWESOME
Nefret etmiyorum. Ben de önceden kullandım. Sakin ol şampiyon.
Sahsi fikrimi egzajere ederek ifade ettim.

Linux standart kimseler için daha kullanışlı değil. Eğer öyle olsa, bedava olan sistemler daha yaygın olurdu.

Isteyen meraktan, isteyen işi gereği, isteyen hava atmak için, isteyen keyfi olarak kullansın. Banane, sanane.
"Daha kullanışlı değil" diye bir şey yok, yıllarca Windows ortamı kullandıktan sonra öyle geliyor.
Hepsine normalde yanlış bilgi verilmesi lazım :D
Linux elbette sadece bir çekirdek ama bence bir işletim sistemi ailesini temsil ederken kullanmakta sıkıntı yok, "Niu-Laynıks" şeklinde okumaktansa direkt olarak "Laynıks" olarak okumak daha kolay.

Son düzenleme:
"Daha kullanışlı değil" diye bir şey yok, yıllarca Windows ortamı kullandıktan sonra öyle geliyor.

Standart kullanıcılar dedim. Sana şimdi birkaç program ve oyun sayacağım, sen de bana muadillerini sayacaksın falan olmayacak işte.

Eğer dediğin gibi standart kullanıcı için de daha kullanışlı olsaydı, çoğu bilgisayarı Linux bir sistem ile satarlar, kimse de ücretli Windows almazdı. Niye milyonlarca insan kendisini riske atarak korsan Windows kullanıyor peki?

Kullanışlı olanları kullanırız, örneğin Libre Office tam anlamıyla MS Office'yi karşılıyor ama Linux sistemler benim ihtiyacımı tam anlamıyla karşılayamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı