Bana donanım kimliğini paylaşsın, bulur veririm.Peki nasıl? Bilgisayarı modeme kabloyla bağlayıp interneti sağlayarak internetten yükleyebilirsin. Ya da sen flash bellekle sürücü yollayabilirsin.
Bana donanım kimliğini paylaşsın, bulur veririm.Peki nasıl? Bilgisayarı modeme kabloyla bağlayıp interneti sağlayarak internetten yükleyebilirsin. Ya da sen flash bellekle sürücü yollayabilirsin.
Peki şey flash bellekten kablosuz ağ yapılıyormuş öyle birşey var mı varsa anlatır mısınız acaba?Peki nasıl? Bilgisayarı modeme kabloyla bağlayıp interneti sağlayarak internetten yükleyebilirsin. Ya da sen flash bellekle sürücü yollayabilirsin.
Ağ kartım:Bradcom 802.11n ağ bağdaştırıcısıBana donanım kimliğini paylaşsın, bulur veririm.
Peki şey flash bellekten kablosuz ağ yapılıyormuş öyle bir şey var mı varsa anlatır mısınız acaba?
Ağ kartım: Bradcom 802.11n ağ bağdaştırıcısı
Ağ denetleyecim: Marvell Yukon 88E8040 Ailesi PCI-e Fast Ethernet Denetleyecisi
YETERLİ Mİ ACABA?Peki şey flash bellekten kablosuz ağ yapılıyormuş öyle birşey var mı varsa anlatır mısınız acaba?
Ağ kartım:Bradcom 802.11n ağ bağdaştırıcısı
Ağ denetleyecim:Marvell Yukon 88E8040 Ailesi PCI-E Fast Ethernet Denetleyecisi
Sistemim Windows 8.1 Pro 64 Bit
RAM 2 GB
HDD
İŞLEMCİM Intel ATOM CPU N550 1,50 GHz 1.50 GHz
USB Wifi deniyor onlara. Normal flash bellekle yapamazsın onu, özel USB'ler onlar.Peki şey flash bellekten kablosuz ağ yapılıyormuş öyle birşey var mı varsa anlatır mısınız acaba?
Windows 7 Home Basic 32 Bit (*86 Bit)Windows 7 kaç bit?
Anladım teşekkürler.USB Wi-Fi deniyor onlara. Normal flash bellekle yapamazsın onu, özel USB'ler onlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.