phan metal
Centipat
Windows 10'u modifiye etmezsen kotu bir isletim sistemi olur.
Linux da cok guzel isletim sistemi ama hem Windows 10 daha cok uygulamaya ve oyuna sahip hem de donanimdan guzel performans aliyorsun.
Modifiye ettigin zaman, performansi artiyor.
Linux da cok guzel isletim sistemi ama hem Windows 10 daha cok uygulamaya ve oyuna sahip hem de donanimdan guzel performans aliyorsun.
Modifiye ettigin zaman, performansi artiyor.
Hibit ile bos kalintilar temizliyor ve o kayit defteri ve configler 20 kb bile yer tutmaz. Ayrica Linux'ta da config ve bazi uygulama bilgilerini tutuyor kaldirinca.Hocam insanlara laf anlatmak zor. Ben kendi fikirlerimi sundum. Herkes istediğini kullanmakta özgür. Linux'un neler vaat edip yaptıkları ortada. Hiç boşuna fanboyluk yapamam. Bana rahatlık sunan bir sistem varken kendimi niye zahmete sokayım. En basiti Windows'ta oyun kuruyorum D diske. Oyun bitiyor kaldırıyorum. Ama bir göreyim C diskte ve kayıt defterinde kalıntı var. Biraz bela Windows. Microsoft pazar payı sağlam. İnsanların çoğu ön yargılı. Birçok kişi alışkanlık, ön yargıdan ve güzel bir sisteme sahip olmasından dolayı hala Windows kullanıyor. Şayet 10 ve 11 olsun güzel sistem yoksa heba oluyor.