Evet deneyeceğim. Ama Fedora'nın KDE sürümünü bulamadım. Link atarmısınız?İyidir KDE hem özelleştirilebilir sevebilirsiniz belki onu da sanal makinede denemekte fayda var.
Evet deneyeceğim. Ama Fedora'nın KDE sürümünü bulamadım. Link atarmısınız?İyidir KDE hem özelleştirilebilir sevebilirsiniz belki onu da sanal makinede denemekte fayda var.
Evet deneyeceğim. Ama Fedora'nın KDE sürümünü bulamadım. Link atar mısınız?
KDE Windows'a yakındır. GNOME başta tuhaf hissettirir. Fedora'yı tavsiye etmem. Kubuntu'yu dene. Ubuntu'nun KDE arayüzlü versiyonu. Bildiğin Ubuntu. Tek fark Ubuntu'da GNOME, Kubuntu'da KDE var. Eminim ki Kubuntu'yu daha çok beğeneceksin.
Fedora KDE Plasma DesktopEvet deneyeceğim. Ama Fedora'nın KDE sürümünü bulamadım. Link atarmısınız?
Sizin sayenizde buldum hocam. Teşekkür ederim. Bu arada spins kısmında da var oğlu var. bütün masaüstü ortamlarını koymuş adamlarSitesinde spins kısmında olması lazım.
Linux eğer Riot bağımlısı değilsen gayet iyi bir OS. Onun dışında termınal senı korkutmasın arayuzden her şey yapılabılıyor. Hatta sıcak bir geçiş için en mobiliteye onem veren Zorin OS'i deneyebılırsın.
Sizin sayenizde buldum hocam. Teşekkür ederim. Bu arada spins kısmında da var oğlu var. Bütün masaüstü ortamlarını koymuş adamlar
Linux'a bayağı aşinayım zaten. Ama kendi bilgisayarıma da yüklemek istiyorum. Buraya sorayım dedim.
Sizin sayenizde buldum hocam. Teşekkür ederim. Bu arada spins kısmında da var oğlu var. Bütün masaüstü ortamlarını koymuş adamlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.