Linux'a geçilmeli mi?

KDE Windows'a yakındır. GNOME başta tuhaf hissettirir. Fedora'yı tavsiye etmem. Kubuntu'yu dene. Ubuntu'nun KDE arayüzlü versiyonu. Bildiğin Ubuntu. Tek fark Ubuntu'da GNOME, Kubuntu'da KDE var. Eminim ki Kubuntu'yu daha çok beğeneceksin.

Kubuntu'yu bir ara eski laptopumda denedim diye hatırlıyorum. Çok içime sinmemişti sanki.

Linux eğer Riot bağımlısı değilsen gayet iyi bir OS. Onun dışında termınal senı korkutmasın arayuzden her şey yapılabılıyor. Hatta sıcak bir geçiş için en mobiliteye onem veren Zorin OS'i deneyebılırsın.

Sitesinde spins kısmında olması lazım.
Sizin sayenizde buldum hocam. Teşekkür ederim. Bu arada spins kısmında da var oğlu var. bütün masaüstü ortamlarını koymuş adamlar :)

Linux eğer Riot bağımlısı değilsen gayet iyi bir OS. Onun dışında termınal senı korkutmasın arayuzden her şey yapılabılıyor. Hatta sıcak bir geçiş için en mobiliteye onem veren Zorin OS'i deneyebılırsın.

Linux'a bayağı aşinayım zaten. Ama kendi bilgisayarıma da yüklemek istiyorum. Buraya sorayım dedim.

Sizin sayenizde buldum hocam. Teşekkür ederim. Bu arada spins kısmında da var oğlu var. Bütün masaüstü ortamlarını koymuş adamlar :)

Linux'a bayağı aşinayım zaten. Ama kendi bilgisayarıma da yüklemek istiyorum. Buraya sorayım dedim.

LoL bağımlısı olarak ben Windows'a mahkumum maalesef :D

Bazı eksikliklerden olmasa, geçerdim ben.

Mesela Windows oyunlarınızı oynuyorsunuz. Koskaca bir Windows ortamı, 200 MB'lik bir prefix denilen klasöründe.

En azından ben Steam kullanmadığım için tüm oyunlarımı 200 MB'lik klasördeki gereksinmiler ile açıyorum ve o klasörün yedeklenmesi, ölçeklendirilmesi, yükseltimesi çok kolay yani. Bu imkanı Windows sağlamıyor.

Arkadaşlar dün akşam bilgisayarımı formatlayıp Linux Mint 22 cinnamon kurdum. 2 sorun vardı birini kendim çözdüm. Diğerini de konu açtım. Sonuna kadar yardımcı oldular. Konu
Ve yükledikten sonra bayağı bir özelleştirdim. Bugün oyunları deneyeceğim. Eğer sorun çıkmaz ise bir daha Windows'un yüzüne bakmayacağım.
1733730108271.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı