XeonisH4wkz
Decapat
Performans konusunda benim konu sahibi bilgili abi kadar bilgim yok ama ses kalitesinin berbat bir hal aldığını söyleyebilirimWine oyunlarda performansı düşürmüyor değil mi?
Performans konusunda benim konu sahibi bilgili abi kadar bilgim yok ama ses kalitesinin berbat bir hal aldığını söyleyebilirimWine oyunlarda performansı düşürmüyor değil mi?
Wine oyunlarda performansı düşürmüyor değil mi?
Demek ki yanlış biliyorsun. RAM'e göre değişir.
Ses ayarı yapılarak çözülebilir bence o. Ayrıntıları bilmeden sallamak kolay tabi ama olsun.Performans konusunda benim konu sahibi bilgili abi kadar bilgim yok ama ses kalitesinin berbat bir hal aldığını söyleyebilirimWine üzerinde CS1.6 oynuyordum bir ara Linux ile ama Windows 10 üzerinden aldığım ses ile Wine ile aldığım ses çok farklıydı.
Normal arayüzde herhangi bir ses problemi yoktu sadece eski oyunlarda yapıyordu bunu. Ses ayarıyla çözülecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Ses bildiğin boğuk ve bulanıktı. (Debian 7.11)Ses ayarı yapılarak çözülebilir bence o. Ayrıntıları bilmeden sallamak kolay tabi ama olsun.
Ben Lubuntu kurup Wine ile oyun oynamıştım. Performans düşüklüğü vardı. Kasmadan oynayabildiğim oyunu oynayamamıştım. Oyun için Linux'a geçmeyi düşünenler iyi düşünsün. Ha belki her oyunda böyle bir şey olmaz onu bilemem. Ben GTA San Andreas oyununda performans kaybı yaşadım.
Proton'u denemedim.Steam'de proton var bu bir.
İkincisi de Linux için olan oyunlar Windows'a nazaran çok performanslı oynatıyor.
Windows'u bile kaldıramayan 2 çekirdekli işlemci ile Unturned oynuyorum. Şaka gibi.
Linux destekli olan oyunları sayısı bir hayli az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.