SayısalHangi bölüm okudunuz? Lisede.
SayısalHangi bölüm okudunuz? Lisede.
Hangi okulda okudunuz?Burdan bunu nasıl anladın hatta ne anladın bilmiyorum. Ben Şehrin en kötü okulunda olduğumu söyledim. Şehri beğenmediğimi değil
Doğankent AnadoluHangi okulda okudunuz?
Aradığım cevap bu.5 Yıllık meslek liseli tecrübe konuşuyor benim size tavsiyem gereksiz derslere fazla önem vermeyin katsayısı yüksek olan derslere önem verin derste konuşmayın ve sıkıntı tip olmayın öğretmenlere karşı sizden kaç yaş büyük insanlar e doğal olarak da saygı gösterin ama bazısı gıcıklığına bırakma peşindeyse sövüyorsanız içinizden sövün kendisine ileri geri konuşmayın bedelini siz çekersiniz 1 sene daha okuyarak son sene staj var gereksiz bir uygulama hem üniversite sınavı hem de sözde var olan eğitim sistemimizin bir bugu ayrıca temel dersleri de almadığınız için iş iyice zorlaşıyor he Anadolu liseli isen çalış bir zahmet yoksa iş sıkıntısı yaşarsın. Neyse soracağınız sorular varsa yazabilirsiniz.
Şehirden uzak bir okul hocam. Nasıl okudunuz orda?Doğankent Anadolu
Orda oturuyorum ilk yıl başka okuldaydım yol sıkıntısı yüzünden geçtimAradığım cevap bu.
Şehirden uzak bir okul hocam. Nasıl okudunuz orda?![]()
Şu an ne yapıyorsun hangi bölümü okudun?Lisede oynaya oynaya 4 sene boyunca takdir almıştım. Hem de 40-50 gün devamsızlık yaparak
Zorluk bir durumu yok. Kafanızda büyütmeyin. Zamanla alışacaksınız bu tempoya.
50 gün devamsızlık mı? Nasıl?Lisede oynaya oynaya 4 sene boyunca takdir almıştım. Hem de 40-50 gün devamsızlık yaparak
Zorluk bir durumu yok. Kafanızda büyütmeyin. Zamanla alışacaksınız bu tempoya.
Zaten özürlü özürsüz toplam 30 gün sınır var. Hadi faaliyet almış desek 20 gün ne faliyeti?50 gün devamsızlık mı? Nasıl?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.