Lise ortamı nasıl?

Merhaba arkadaşlar. 2010 doğumluyum ve liseye geçtim. Biraz araştırdım ama yine de size sormak istiyorum lise ortamı nasıl? Bir de bir sorum daha olacak lisede 2010'lu olduğumuz için bizi linçlerler mi?

2 yıldır liseliyim ortaokul 2.0 gibi düşün ortaokul 5.sinifta ne yaptıysan daha ağır ders daha düşünebilen arkadaşlar ve daha çok zorba olanı.

Merhaba arkadaşlar. 2010 doğumluyum ve liseye geçtim. Biraz araştırdım ama yine de size sormak istiyorum lise ortamı nasıl? Bir de bir sorum daha olacak lisede 2010'lu olduğumuz için bizi linçlerler mi?

Okuduğun liseye göre ortamı değişir, Galatasaray lisesisin ortamıyla sıradan bir meslek lisesinin ortamının çok farkı vardır. Ayrıca seni niye linçlesinler 2010'lu olduğun için?

seni linclemeye geliyorum, kaçışın yok mate

Okuduğun liseye göre ortamı değişir, Galatasaray lisesisin ortamıyla sıradan bir meslek lisesinin ortamının çok farkı vardır. Ayrıca seni niye linçlesinler 2010'lu olduğun için?

Hocam Anadolu'ya gidiyorum o ayrı. Bir de 2010 konusunda şöyle diyeyim biliyorsunuz yıllardır 2000'liler falan lise okuyordu şimdi yavaştan 2010'lara falan geçiyor ya o yüzden

E hepiniz zaten 2010'lu oluyorsunuz dalga geçmezler en fazla üst sınıflardan cici bebe falan dağıtanlar olur ben guzel guzel yemistim. Kimseyle çok fazla samimi olmayın o kişiler sizin ileri zamanlarda düşmanınız olabilir o yüzden sır falan vermeyin kavga işlerine falan da asla girmeyin.

9-10 da olan arkadaşlıkların çoğu sahte kankam güvenme :D. 11-12 gerçek dostların olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı