İnceleme Logitech K835

Son düzenleme:
İnceleme için teşekkürler çok güzel olmuş. PTT ürünü teslim aldığında size mesaj geldi mi? Yoksa aniden kapıda mı buldunuz klavyeyi

İnceleme için teşekkürler çok güzel olmuş. PTT ürünü teslim aldığında size mesaj geldi mi? Yoksa aniden kapıda mı buldunuz klavyeyi
Teşekkürler yorumunuz için,

Gümrükten onaylanır onaylanmaz PTT bilgilendirdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-12-04-49-29-584_com.android.mms.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 205
Teşekkürler yorumunuz için,

Gümrükten onaylanır onaylanmaz PTT bilgilendirdi.
Hocam şuan ali ekspresten satın almaya çalışıyorum fakat Türkiyeye gönderilemiyor diyor ben mi bir hata yapıyorum acaba daha önce ali ekspressten alışveriş yapmadım hiç. Beyaz blue stokta gözüküyor ama alamıyorum bakma şansınız var mı sizde de mi öyle bende mi hata var?

Hocam Türkiyeye gönderilmiyor sanırsam bende sepete ekleyince alamadım. VPN ile çözen olmuş deneyin isterseniz.

Hayırlı olsun, almayı düşündüm de stokları bitmiş kırmızı switch modellerin. Kasasına ses yalıtımı yapmanızı öneririm, daha tok ve ''custom'' olarak nitelendirdiğiniz klavyelere benzer ses almanızı sağlayacaktır.

Teşekkürler hocam. Evet stoklar vs bitti alan aldı gibi oldu. Yapmayı bilmiyorum hiç denemedim klavyeye zarar verme şansım var mı?

Teşekkürler hocam. Evet stoklar vs bitti alan aldı gibi oldu. Yapmayı bilmiyorum hiç denemedim klavyeye zarar verme şansım var mı?
Ses yalıtımı için kasasına sünger koyacaksın, o bir sorun yaratamaz. Memory foam veya lastik gibi ses yalıtım malzemeleri var onlar olabilir. En kötü ihtimalle teknolojik ürün alırken genellikle beyaz strafora benzer bir maddeye sarıp gönderiyorlar onu kullanabilirsin. Uygun vida deliklerini de açarsın, sıkıntı olmaz. PCB'ye genelde kağıt bant çekiyorlar 2-3 kat, eğer için rahat etmezse elektrik bandı ile de yapabilirsin.

Sağolun hocam.

Bu video da adam nasıl lube yapabiliyor acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…