İnceleme Logitech K835

Bu sabah 205 TL'den stok girdi red ve blue switch modellerine, ben de aldım.

Pek mantıklı bir lube değil, dediklerimi yapın zaten işinize yarar.

Dediğiniz malzemeleri nereden bulabiliriz hocam ben pamuk ve kağıt bant ile ile yaptım ama istediğim sonucu tam olarak vermedi. Pamuk yerine dediğiniz malzemelerden birini düşünüyorum ama bulamadım bir türlü.

Ah be hocam keşke alsaydınız... Olsun hayırlı olsun size de.

Çok düşündüm almayı, hatta bu klavyeyide Technopat'te görmemiştim, karşıma çıkmıştı, sonra araştırırken Technopat'teki konuları görmüştüm, kafaya koydum alacağım almadan önce bir konu açayım dedim, bir tane arkadaşımız garanti veya iade etmen gereken bir durum olursa başın ağrır deyince vazgeçtim.

Aynı konuya bende yazmıştım. Evet o zaman başınız ağrıyabilirdi. Ama fırsatı düşününce bence daha önemliydi. 2. el klavye alan bir sürü insan var garantisiz şekilde alan. Neyse sağlık olsun.

Kesinlikle haklısınız, bu arada ben AliExpress de klavyeyi seçerken sadece beyaz ve Blue Switch olanı seçebiliyordum, bir türlü beyaz siyah fark etmez red switxh seçememiştim. Siz nasıl seçtiniz?

Kesinlikle haklısınız, bu arada ben AliExpress de klavyeyi seçerken sadece beyaz ve Blue Switch olanı seçebiliyordum, bir türlü beyaz siyah fark etmez red switxh seçememiştim. Siz nasıl seçtiniz?
Ben alırken stok vardı. Son 7-8 gündür stok yok. Belliydi zaten böyle olacağı çok uyguna satılıyordu.

Dediğiniz malzemeleri nereden bulabiliriz hocam ben pamuk ve kağıt bant ile ile yaptım ama istediğim sonucu tam olarak vermedi. Pamuk yerine dediğiniz malzemelerden birini düşünüyorum ama bulamadım bir türlü.

Yeni fark ediyorum mesajı. Yakınında araba sanayi sitesi vs. varsa birisine gidip araçlarda kullanılan ses yalıtım malzemesinden alabilirsin. Epey ince oluyorlar ve sesi çok güzel kesiyorlar. Ben de K835'e uygun bir yalıtım malzemesi bulamadım henüz, çünkü kasa epey küçük ve hiç derin değil.

İncelemeyi biraz düzelttim. Daha okunur hale geldi ve 2 aylık kullanım sonucunu da ekledim

Dostlar KB3 indirime girdiği için elimde ki K835'i satmıştım. Sonrasında siparişim iptal oldu ve klavyesiz kaldım. Başka siteden yine KB3 sipariş ettim o yine iptal oldu. Ardından Fnatic miniStreak satın aldım beğenmedim. HyperX 65 satın aldım onu da küçük olduğu için beğenmedim. Tekrardan K835 satın aldım Gerçekten güzel bir klavye. Yakında bir inceleme daha yazacağım. K835'den önce bahsettiğim gibi çok deneyimim yoktu ama yeterince deneyimledim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…