LoL beni kanser edecek

Kuzenim önce toksik maçlarda masa yumrukluyordu. 3 veya 4 ayda bir masa kırıyordu. Komodin kırıyordu. LoL'de bir maçta çok sinirlenince monitör yumrukladı. Sonra bu alışkanlık oldu. Son noktada kendi hayrı için bıraktı. Bıraktığı süre boyunca oyun oynayarak geçirdiği süreyi çalışarak geçirdi ve sürekli yeni monitör alıyor gibi para biriktirdi. 4 senede araba parası biriktirdi. Spora gitti, kas yaptı. İnsanlığa geri döndü. Oyun yüzünden iletişimi kestiği arkadaşlarıyla görüşmeye başladı. Size de bırakmanızı tavsiye ederim.
 
Kanki ilk önce oyuncuları sustur. Ayarlardan bunu aç ya da /sustur all yap. TR'de gerçekten kendini bilmeyen, cahil, egolu cahil, toksik insan varsa LoL'dedir. Oyuncular böyle diye LoL kötü bir oyun değil.

Daha sonra maçlarının analizini yap.

Mesela rakip kaçarken senin flash atmanı bekler genelde. İlk sen flash attıktan sonra flash atar, flashını harcatır senin.

Ya da canı az olan şampiyonlar, seni görüşü olmayan yere çekebilir ve gang yersin.

Ya da ne saçmadır ki (hala çok anlamsız geliyor bana) Lux Q atarken sakın Q'ya doğru flash atma :D.

Böyle böyle hatalarını bir yere not al. Maça başlamadan, öldüğünde ya da arada bu hatalarını oku. Tekrarlamamaya çok özen göster. Baktın artık böyle hatalar yapmıyorsun o zaman önceden hata yaptığın notu sil. Çünkü artık bu senin refleks olmuş olacak.

Bunu zor yoldan öğrenmek zamanını alır ve oyundan bıkarsın.

Skorların, oyun tarzın, oyuna bakış açın hep değişecektir.

LoL özünde kazanmasanda seni eğlendiren, zeka ve yetenek isteyen, stratejinin ve bilginin çok önemli olduğu bir oyundur. Asla tek düze bir oyun değildir, çok çeşitlidir.
Kişisel yorumumu yaparsam da hikayeli birçok offline oyuna bin basar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı