LoL Düşük Elo'dan Çıkma Rehberi

Konu açılmıştı şurada düşük ligden nasıl çıkılacağını anlatmıştım.
Rehber uygulanabilirse işe yarar fakat şampiyon önerileri çok yanlış. En mantıklı cümlen ise gerideki bir laneye gang atılmaması fakat bunu bronz eloda yapmadıklarını da bilmen gerekir :)
Benim main orman lig platin 4 diadan düşmüştüm oyunu bırakmasam giderdi daha.
Şampiyon önerisi olarak supa skilshot herosu söylemişsin bir de bc. Sup Janna veya Karma alıp sadece ADC ye "e" basarak gümüşten çıkar. Bir şey yapmasına gerek yok.

Öncelikle safe oynamayı ve sizi öne geçirecek rakip hatalarını okumayı bilmelisiniz. Totem atıp nerelerde totem olacağını hesap etmelisiniz. Bunları yapabiliyorsanız Plat'a kadar çıkarsınız.

Maalesef kötü rehber.
League Of Legends böyle bir oyun evet senden düşük oyun bilgisine ve lige sahip oyuncular seni kötüleyip durur.
Rehber uygulanabilirse işe yarar fakat şampiyon önerileri çok yanlış. En mantıklı cümlen ise gerideki bir laneye gang atılmaması fakat bunu bronz eloda yapmadıklarını da bilmen gerekir :)
Şampiyon önerisi olarak supa skilshot herosu söylemişsin bir de bc. Sup Janna veya Karma alıp sadece ADC ye "e" basarak gümüşten çıkar. Bir şey yapmasına gerek yok.
Yanındaki nişancının kite den ve eşya bilgisinden haberi yoksa e'ye bassanda o adam koşup koşup ölür.
Support konusunda demek istediğim şu, agresif supportlar oynarsanız takıma bağlı kalmazsınız. Fightta karşıda herhangi birini çekseniz bile (düşük elo için konuşuyorum çünkü düşük eloda tank almıyorlar) 4v5 o savaşı kazanabilirsiniz.
-
Sadece Adc oynuyorum. Kog'Maw Lulu düşük eloyu yok eder.
Tek oynadığınızı varsayıyorum ve ayrıca, laningi berbat ve sadece 3 item bitirdikten sonra işe yarayan şampiyonla lig atlayamazsınız. Şampiyon kötü demiyorum lulu güzel seçim ama kimse bronz da lulu almaz. Kog maw düşük elo için yanlış tercih.
Öncelikle safe oynamayı ve sizi öne geçirecek rakip hatalarını okumayı bilmelisiniz. Totem atıp nerelerde totem olacağını hesap etmelisiniz. Bunları yapabiliyorsanız Plat'a kadar çıkarsınız.
Geride oynayarak hiçbir şey yapamazsın. Düşük elodan bahsediyoruz kartopu falan 10 kere değinmişimdir. Doğru takaslara girip karşınızdaki oyuncuyu kesmeniz gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef kötü rehber.
League Of Legends böyle bir oyun evet senden düşük oyun bilgisine ve lige sahip oyuncular seni kötüleyip durur.
Yanındaki nişancının kite den ve eşya bilgisinden haberi yoksa e'ye bassanda o adam koşup koşup ölür.
Support konusunda demek istediğim şu, agresif supportlar oynarsanız takıma bağlı kalmazsınız. Fightta karşıda herhangi birini çekseniz bile (düşük elo için konuşuyorum çünkü düşük eloda tank almıyorlar) 4v5 o savaşı kazanabilirsiniz.
-
Sadece Adc oynuyorum. Kog'Maw Lulu düşük eloyu yok eder.
Tek oynadığınızı varsayıyorum ve ayrıca, laningi berbat ve sadece 3 item bitirdikten sonra işe yarayan şampiyonla lig atlayamazsınız. Şampiyon kötü demiyorum lulu güzel seçim ama kimse bronz da lulu almaz. Kog maw düşük elo için yanlış tercih.
Geride oynayarak hiçbir şey yapamazsın. Düşük elodan bahsediyoruz kartopu falan 10 kere değinmişimdir. Doğru takaslara girip karşınızdaki oyuncuyu kesmeniz gerekiyor.

Yalnız "Safe"in anlamı güvenli demek geride oynamak değil. Aşırı risk alıp, görüşünüz yokken, kimin nerede olduğunu bilmeden daha başta minyon dalgasının arasına dalıp adamı kesseniz bile ölme ihtimaliniz çok fazla. Heleki ilk kanı almadığınızı düşünürsek size faydadan çok zararı var.

Ben Karma oynuyorum ama ADC çok agresif oynuyor bazen yetişemiyorum. ADC Safe oynamazsa ben çok kötü oynarım Karma ile.

Rehberi beğenmedim. Soloya Olaf ve Tahm Kench'i ekleyebilirim. Tahm Kench'i üst koridorda efsane oynarım ve koridoru neredeyse hiç kaybetmem. Tabii karşınıza Quinn, Jayce gibi uzak menzilli ya da Darius gelmez ise. Aslında Darius pek sıkıntı değil.
Jungle için Rammus, tekrardan Olaf, Jax, Nocturne önerebilirim. Rammus ve Olaf'a Predator alırsanız çok rahat gank atıyorsunuz. Jax ve Olaf oyun sonunda (feedlemezseniz) canavara dönüşüyor. Rammus ve Nocturne çok rahat gank atıyor. Saldırı gücü çıkarsanız Nocturne çok rahat nişancı çıkartabiliyor.
Mid olarak kesinlikle ama kesinlikle Heimerdinger öneririm. (Umarım doğru yazmışımdır.) Çok rahat 2v1 girebiliyor baskın atmaya çalışan ormanı pişman edebiliyor.
Nişancı olarak Jhin ve Draven öneririm. İyi bir desteğiniz yoksa oynamayın bile. Kanser olursunuz.
Support olarak ise Lulu, Tahm, Blitz öneririm. Alt koridor oynayacaksanız yanınızdaki kişi arkadaşınız olsun. Aksi taktirde sinir bozucu olabiliyor.
Daha fazla öneri verirdim ama üşendim.
Son iki şey. Oyuna girerken herkesi susturun. Ama susturduğunuzu söyleyin.
Son olarak. Soraka varken Allah aşkına nişancı focuslanmayın. Soraka ölmedikçe kimse ölmez!

Kötü bir rehber olmuş. 350K Kha'Zix'im var. O 3 kampı alınca 3 levele erişemiyorsun. Tam verim alman için 4 kamp kesmeniz gerekiyor. 3 olmadan gank atmayın. Kha'Zix ile kartopu olursanız taşımak kolay ama rakipte Lulu, Janna gibi healer supportlar varsa ADC kasmaması adına bot lane camplemeniz gerek. Rakip ormancı Rammus, Amumu, Zac gibi agresif olmayan şampiyonlar ise bol bol counter jungle yapmanız gerekli. Normal bir bronz oyuncusunun yapabileceği şeyler değil bunlar. Size Komodo adlı YouTube kanalını öneririm. Bronz 4'den Elmas 4'e çıktım bir sezonda Komodo sayesinde.
Hocam Kha'Zix ile 2 seviyede e+q açarsan bence gang atabilecek bir seviye olur. Evet W işe yarıyor ama en kötü adamın flashını alırsınız veya gang gittiğin koridoru öne geçirirsin.

Yanındaki nişancının kite den ve eşya bilgisinden haberi yoksa e ye bassanda o adam koşup koşup ölür.Support konusunda demek istediğim şu, agresif supportlar oynarsanız takıma bağlı kalmazsınız. Fight ta karşıda herhangi birini çekseniz bile (düşük elo için konuşuyorum çünkü düşük eloda tank almıyorlar) 4v5 o savaşı kazanbilirsiniz.
-

Tek oynadığınızı varsayıyorum ve ayrıca,laningi berbat ve sadece 3 item bitirdikten sonra işe yarayan şampiyonla lig atlayamazsınız. Şampiyon kötü demiyorum lulu güzel seçim ama kimse bronz da lulu almaz. Kog maw düşük elo için yanlış tercih.

Geride oynarak hiçbirşey yapamazsın. Düşük elodan bahsediyoruz kartopu falan 10 kere değinmişimdir. Doğru takaslara girip karşınızdaki oyuncuyu kesmeniz gerekiyor.

Benim ligimi nereden biliyorsun güzel kardeşim? Rehberin kötü.

Hocam Kha'Zix ile 2 seviyede e+q açarsan bence gang atabilecek bir seviye olur. Evet W işe yarıyor ama en kötü adamın flashını alırsınız veya gang gittiğin koridoru öne geçirirsin.
Elektriği vermek için W şart gibi bir şey. E bekletiyorsunuz flash çalmak için. Düz vuruş + Q + W patlatıyor elektriği.

Blitzcrank gibi oynanması "kumar" olabilecek bir şampiyonu önermiş. Basitçe düşünüyor ve başkalarının düşüncelerini önemsemiyor. Blitzcrank yerine Janna, Alistar önerseydi en azından oyun bilgisine güvenip konuştuğunu anlardık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı