Artık o dönem geçti hocam. Her şey e-devlette yazıyor. Bana ceza ulaşmadı bana daha yeni ulaştı gibi bahaneleri kabul etmiyorlar.Acilmasinin onemi yok. Sana ulastigi tarih onemli. Ptt den tebligat geldi mi
Dostum ne diyorsun sen ya ? Allah askina bilip bilmeden garip seyler soyleme. Hayatinda icra dairesine ya da adliyeye kac kez gittin ? Yasiniz kucuk olabilir ama bilmediginiz seylere yanlis yorum yapip yonlendirmeyin. İleride bu mesajlari biri okuyacak ve senin dedigini dogru kabul edicek yanlis oldugu halde.Artık o dönem geçti hocam. Her şey e-devlette yazıyor. Bana ceza ulaşmadı bana daha yeni ulaştı gibi bahaneleri kabul etmiyorlar.
Yaşım küçük değil hocam aynı şey trafik cezasında başıma geldiği için söyledim. İcralık olmadım ama adliyelik oldum. Tebligat gelmeden önce her şey e-devlette yazıyor. Tebligatın gelmediği durumlar da oluyor. Haliyle e-devletten kontrol etseydiniz diyorlar. Bilmediğim şeye yorum yapmadım bildiğim şekliyle yorum yaptım.Dostum ne diyorsun sen ya ? Allah askina bilip bilmeden garip seyler soyleme. Hayatinda icra dairesine ya da adliyeye kac kez gittin ? Yasiniz kucuk olabilir ama bilmediginiz seylere yanlis yorum yapip yonlendirmeyin. İleride bu mesajlari biri okuyacak ve senin dedigini dogru kabul edicek yanlis oldugu halde.
Teblig edilmedigi surece bir anlami yok icra acilmasin
İnsanin yanlisini kabul etmesi en buyuk erdem, sadece arkasasi yanlis yonlendirmenize kizdim o an. Siz de ogrenmis olun, isinize yarar ileride, ama bunun belli detaylari var muhtara teblig edilmesi gibi. Vatandas uyap portalindan takip edebilir bu gibi durumlari herkes. Esenlikler dilerimYaşım küçük değil hocam aynı şey trafik cezasında başıma geldiği için söyledim. İcralık olmadım ama adliyelik oldum. Tebligat gelmeden önce her şey e-devlette yazıyor. Tebligatın gelmediği durumlar da oluyor. Haliyle e-devletten kontrol etseydiniz diyorlar. Bilmediğim şeye yorum yapmadım bildiğim şekliyle yorum yaptım.
Mesajları okuyan da salak değildir herhalde tek yoruma göre iş yapmaz. Gider google'dan araştırır. Kusura bakmayın "yanlış" bilgi için.
LoL Pişmanlıktır.Öğrenci olduğum için bir ara para kazanmak için yaptım ama ben yasak olduğunu bildiğim için zaten hesaplardan bir beklentim yoktu. Ticket atılsa bu konuya dair hesabın kaç kişide kullanıldığı ve ilk sahibi meçhul.
Arkadaş hapiste herhalde xdSonuç ne oldu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.