LoL koridor ve oynamayı bilmeyenler sorunu

Jhin'le mi yaşadın? Diğer karakterler yine hızlı vuruyor ve kaçma skilleri ya da korunma skilleri var. Bu adamın nesi var, sadece hasarı. Beceriksizler sağolsun adamın hasarı da işe yaramıyor. Oyun sonu 1400'e yakın hasarım olmuştu, rakip takımın Irelia'sı hasar yemiyordu.
Jhin göründüğünün aksine mobile yakın bir şampiyon. Vurunca kazandığı hareket hızı çok işlevsel.
 
Yav hocam, takım ve minyonlar yüzünden geçebildiğim mi var? Önünde 3 kişi olan kazandan yemek almaya çalışan adam gibiyim resmen oyun içinde. Botta almıyorum Jhin'e.
 
Ben hakettiğin yerde olduğunu düşünüyorum. Oyunu yeteri kadar oynayıp gerekeni yapmadığını da düşünüyorum. Eğer çok oynuyorsan da düşünmeden oynadığını düşünüyorum. Eğer tersi olsa idi bunları dert etmez ve flame yapmazdın. Eğer kasten killini çalan bir supportun varsa (ki bunun çok nadir olduğunu düşünüyorum) ona küfür etmen ya da çalma kardeşim demen bir işe yaramaz. Bunu gorebilmis olman gerekirdi. Herkesi susturup oyuna odaklanip nasıl kazanabilecegini düşünmen gerek. Aksi takdirde yükselemezsin. Unutma ki nasıl senin takımına geliyorsa karşı takıma da gelir. Profesyonel oyuncular nasıl 40 win ile elmasa çıkabiliyorlar? Onlara gelmiyor mu kill çalan support ya da gank atmayan jungle? Yanındaki oyuncuyu analiz et, ona göre oyna. Kill çalıyorsa adamlara girme hiç farmina bak. Unutma 15 minyon bir kill goldu demek. 30 saniyede bir 6(3 dalgada bir +1 büyük minyon)tane geliyor zaten. Sen 30 saniyeni küfür edip oyundan koparak harcarsan kusura bakma yerinde bile saymaz düşersin. Biraz yayın izle, kim ne oynuyor hangi eşyaları alıyor nasıl rotasyon yapıyor nasıl pick yapıyor. Bunları yapamıyorsan ya bırak ya da sızlanmanin bir alemi yok. Tabi ki oyunun sorunları var. Eşleştirme dengesizligi, meta vs. Ama konumuz burada tamamen senin toxicligin ve sana yapılan toxiclik ile nasil başa cikabilegin ile alakali. Bana gel "keşke 20 dk sıra bekleseydik herkes aynı ligde olsaydi eskisi gibi" de canimi ye. Tartışılır konuşulur. Ama şu bahsettiklerin biraz abes açıkçası.
 
Herşeyi anladımda adamlara küfür edip ben banlanıyorum kısmı o kadar saçmaki. Hiç birşey adama küfür etme hakkına sahip ettiremez seni. Bende küfür edenleri raporluyorum ban yiyorlar.
 

Geri
Yukarı