LoL nasıl bırakılır?

Bundan 3 yıl önce yeni bilgisayar alınca, yeni oyunlar ve kat kat iyi oyunlar oynamaya başlayınca bıraktım ve bir daha asla yüklemedim. Yeni başladığım oyunlar ise Battlefield 1, Battlefield 5, Rainbow Six Siege'ti. O günden sonra daha mutlu oldum.
NOT: Bu arada tam 3 yıl olmuş Lol'ü bırakalı. Sizler de bırakın ve hayata dönün
 
Ben de sonbahara kadar öyleydim fakat şuan öyle değilim. LoL yerine başka oyunlara yöneldim. M&B Bannerlord gibi oyunlara. Yazın günlük 8 saat LoL oynuyordum abartısız. Şuan ise 1,2 el atıp çıkıyorum. Zaten artık zevkte vermiyor. Arkadaşlarım var onlarla sohbet etmek için oynuyorum daha çok. Yani LoL yerine daha iyi oyunlar bul. Tır oyunu seversen ETS2 oynayabilirsin. Strateji seversen HOI4, CIV6 oynayabillirsin. 2D kavga dövüş boss fight falan seversen Hollow Knight. Tower defense seversen Bloons TD 6. Şuan aklıma gelenler bunlar sevdiğiniz oyun türlerini söyleyin önereyim oyun.
 
Ben de sonbahara kadar öyleydim fakat şu an öyle değilim. LoL yerine başka oyunlara yöneldim. M&B Bannerlord gibi oyunlara. Yazın günlük 8 saat LoL oynuyordum abartısız. Şu an ise 1,2 el atıp çıkıyorum. Zaten artık zevkte vermiyor. Arkadaşlarım var onlarla sohbet etmek için oynuyorum daha çok. Yani LoL yerine daha iyi oyunlar bul. Tır oyunu seversen ETS 2 oynayabilirsin. Strateji seversen HOI4, CIV6 oynayabillirsin. 2D kavga dövüş boss fight falan seversen Hollow Knight. Tower defense seversen Bloons TD 6. şu an aklıma gelenler bunlar sevdiğiniz oyun türlerini söyleyin önereyim oyun.

Sağ ol dostum tavsiyen için en son Witcher 3'e başladım 16 saat oynadım devam ediyor gibiyim LoL'ü azallatım ben umarım Allah bırakmayı nasip eder
 
Oyna kanka bir şey olmaz. 😁😁

Öyle yapacağım bro zaten hayatım olmuş.

LoL'ü bilgisayarından sil. Bilgisayara 1-2 hafta bakma. Emin ol oyunu düşünmekten oyundan sıkılırsın. Bende Valorant böyle olmuştu bilgisayarı uzun zaman sonra açtığımda hiç oynayasım kalmamıştı.

Sağ ol kanka yapacağım umarım olur.
 
Arkadaşlar, 5 senedir LoL bağımlısıyım. Bırakmak istiyorum evet ama olmuyor nedense, tavsiyeleriniz nelerdir? Sigara ve alkolden daha bağımlıyım ve iş yapamaz hale geldim.

2015'te başladım ara verdim spor sayesinde sporu bıraktım yine LoL'e başladım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı