LoL nasıl bırakılır?

2015'te başladım ara verdim spor sayesinde sporu bıraktım yine LoL'e başladım.

Dostum spor yapıyorum ders çalışıyorum her aktivetyi yapıyorum o boş kalan zamanda da hemen LoL oynuyorum.
Ben de sonbahara kadar öyleydim fakat şu an öyle değilim. LoL yerine başka oyunlara yöneldim. M&B Bannerlord gibi oyunlara. Yazın günlük 8 saat LoL oynuyordum abartısız. Şu an ise 1,2 el atıp çıkıyorum. Zaten artık zevkte vermiyor. Arkadaşlarım var onlarla sohbet etmek için oynuyorum daha çok. Yani LoL yerine daha iyi oyunlar bul. Tır oyunu seversen ETS 2 oynayabilirsin. Strateji seversen HOI4, CIV6 oynayabillirsin. 2D kavga dövüş boss fight falan seversen hollow Knight. Tower defense seversen bloons td 6. şu an aklıma gelenler bunlar sevdiğiniz oyun türlerini söyleyin önereyim oyun.

LoL seviyorum tek.
 
Son düzenleme:
Bırakılmaz yaşatır.

Yok bu yanlış oldu. DotA 2 indir Ruslar tarafından kanser edil bırakırsın.
 
Evet bu arkadaşlardan en iyi ben seni anlarım bende 2 sene önce bu oyuna başladım amcaoğlum başlattı başlatmaz olaydı 2 senedir bağımlıyım bu oyuna. Bırakamazsın diye düşünüyorum ancak arkadaşında dediği gibi ara verebilirsin. Şu genç yaşımda beni kanser edecek bu oyun ama yapacak bir şey yok. Sık sık ara ver oyuna yavaş yavaş unutursun diye düşünüyorum yani azaltmaya çalış girip 5 el oynuyacağına 2 el at çık öyle öyle azalt zamanı bırakırsın. Bende çok oynamıyorum şu iki aydır sıkıldım artık. Ara sıra agalarla.
 
Son düzenleme:
Bu durumla bende karşılaştım Ama League of Legends adlı oyunla değil Team Fortress 2 delisiydim oyunu hala seviyorum ama bir kere oynadığımda hiç bırakmak gelmiyor hala onun hasretini çekiyorum bırakalı 2 sene oldu ama hala içimde tutkusu var ben ilk başta sosyal hayatıma daha önem verdim çok zaman verdim sosyal hayatıma ve unuttum sonrada kaldırdım.
 
Oyunu sil, ilk hafta zorluk çekersin 2.hafta bana teşekkür edersin. Beni kurtardın bu dertten diye.
Hiçbir işe yaramıyor.



Etrafında LoL oynayan varsa ya da Youtube'dan LoL videosu izleyip duruyorsan bırakamazsın. Ya arkadaşlarını değiştir ya onların da bırakmasını sağla ya da onlar LoL oynarken onlarla asla konuşma.
Youtube konusunda ise tüm önüne çıkan LoL videolarına ilgilenmiyorum diyerek kısa sürede onlardan kurtulabilirsin.
 
Hiçbir işe yaramıyor.



Etrafında LoL oynayan varsa ya da Youtube'dan LoL videosu izleyip duruyorsan bırakamazsın. Ya arkadaşlarını değiştir ya onların da bırakmasını sağla ya da onlar LoL oynarken onlarla asla konuşma.
Youtube konusunda ise tüm önüne çıkan LoL videolarına ilgilenmiyorum diyerek kısa sürede onlardan kurtulabilirsin.
Ben öyle bıraktım.
 
LoL değil, direkt bütün Online oyunlar bırakılmalı bence. Hepsi bağımlılık yapıyor ve oynarken zevk vermiyorlar aslında. Saatlerce oynasak da doyamıyoruz. Hikayeli oyunlar öyle değiller ama. En fazla birkaç saatte oyun oynama isteğinizi bastırıyorlar ve keyif alıyorsunuz. Bağımlılığı da Online oyunlara göre çok daha az. 8 saat CS:GO oynamak ile 2 saat hikayeli oyun oynamak eşit derecede oyun oynama isteğimi bastırıyor benim için. 6 saat tasarruf ediyorum. :)

Ancak Online oyunları bırakmak o kadar kolay değil. Kafanızda bitirmedikten sonra çok zor. Kafanızda bitirmeniz de çok zor. Bilgisayarımdaki Online oyunları kaç kere sildiğimi hatırlamıyorum, ''bu sefer Online oyunları bırakacağım'' diyerekten.
Şimdi tekrar sildim ve sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Gerçekten 2-3 saat oynadığımda bütün günlük oyun oynama isteğim bastırılıyor ve daha çok keyif alıyorum.
Aklıma Rainbow Six Siege geldiğinde de indirmemek için kendimi zor tutuyorum. :D
 

Geri
Yukarı