LoL nasıl bırakılır?

Kafanda bitireceksin kardeşim. Lol sana hiçbir şey kazandırmıyor. El göz kordinasyonu felan bunlar hep hikaye. Bu işten para kazanmayacaksan bu tarz şeyleri umursaman çok saçma.

Ben tüm rekabetçi oyunları oynamayı bıraktım. Sana da tavsiye ederim. Bu işi becerirsen pamuk gibi olacaksın. Ayrıca piyasada istemediğin kadar oyun var. Elbet sana hitap eden, seni sinirlendirmeyen bir single player oyun bulursun.

Son olarak, oyunların insanı sinirlendirmek yerine eğlendirmesi gerektirdiğini, sinirlendiren oyunların da (souls oyunları gibi) bir sonu olması gerektiğinin farkına var!

Hadi yolun açık olsun.

Kafanda bitireceksin kardeşim. Lol sana hiçbir şey kazandırmıyor. El göz kordinasyonu felan bunlar hep hikaye. Bu işten para kazanmayacaksan bu tarz şeyleri umursaman çok saçma.

Ben tüm rekabetçi oyunları oynamayı bıraktım. Sana da tavsiye ederim. Bu işi becerirsen pamuk gibi olacaksın. Ayrıca piyasada istemediğin kadar oyun var. Elbet sana hitap eden, seni sinirlendirmeyen bir single player oyun bulursun.

Son olarak, oyunların insanı sinirlendirmek yerine eğlendirmesi gerektirdiğini, sinirlendiren oyunların da (souls oyunları gibi) bir sonu olması gerektiğinin farkına var!

Hadi yolun açık olsun.
Valorant da bela attığım zevki ve CS go da awp ile attığım no scope zevkini bir tık üstünü Witcher 3 de buldum sinirlendirmek den ziyade karşı tarafı takmayıp birde iyi oynarsan mükemmel.
Hikayeli oyunları online oyun kadar uzun süreli ve bağımlı olacak şekilde oynayamazsın o yüzden pek üzerinde etkisi kalmaz LoL gibi hayatsiz yapmaz
Arkadaşlar merhaba, ben bu LoL'ü bırakmak istiyorum ama bir yandan da oynayasım geliyor. Tilt oluyorum bazen, bazen sakince oyunumu oynuyorum. Ama cidden bırakmak istiyorum. Başka oyunlar oynamak istiyorum.
Hikayeli oyunları online oyun kadar uzun süreli ve bağımlı olacak şekilde oynayamazsın o yüzden pek üzerinde etkisi kalmaz LoL gibi hayatsiz yapmaz

Hiç hikayeli oyun oynamamış, bitirmemiş ve tüm oyun hayatı ve bilgisi rekabetçi oyunlar üzerine olan birisi için hikayeli oyunlar ona işkence olarak gelebilir. Bu yüzden hikayeli oyunları bir oyun olarak görme, onları bir kitap olarak gör ve o kitabın anlatmak istediği hikayeye odaklanmaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı