Oyuna gir ranked at birine sataş ne varsa söv adama ban yersin ömür boyu kurtulursun bu illetten.
Valorant da bela attığım zevki ve CS go da awp ile attığım no scope zevkini bir tık üstünü Witcher 3 de buldum sinirlendirmek den ziyade karşı tarafı takmayıp birde iyi oynarsan mükemmel.Kafanda bitireceksin kardeşim. Lol sana hiçbir şey kazandırmıyor. El göz kordinasyonu felan bunlar hep hikaye. Bu işten para kazanmayacaksan bu tarz şeyleri umursaman çok saçma.
Ben tüm rekabetçi oyunları oynamayı bıraktım. Sana da tavsiye ederim. Bu işi becerirsen pamuk gibi olacaksın. Ayrıca piyasada istemediğin kadar oyun var. Elbet sana hitap eden, seni sinirlendirmeyen bir single player oyun bulursun.
Son olarak, oyunların insanı sinirlendirmek yerine eğlendirmesi gerektirdiğini, sinirlendiren oyunların da (souls oyunları gibi) bir sonu olması gerektiğinin farkına var!
Hadi yolun açık olsun.
Hikayeli oyunları online oyun kadar uzun süreli ve bağımlı olacak şekilde oynayamazsın o yüzden pek üzerinde etkisi kalmaz LoL gibi hayatsiz yapmazArkadaşlar merhaba, ben bu LoL'ü bırakmak istiyorum ama bir yandan da oynayasım geliyor. Tilt oluyorum bazen, bazen sakince oyunumu oynuyorum. Ama cidden bırakmak istiyorum. Başka oyunlar oynamak istiyorum.
Dostum tek çaren knight online a başlamak paran varsa usko yoksa pvpArkadaşlar merhaba, ben bu LoL'ü bırakmak istiyorum ama bir yandan da oynayasım geliyor. Tilt oluyorum bazen, bazen sakince oyunumu oynuyorum. Ama cidden bırakmak istiyorum. Başka oyunlar oynamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.