LoL şampiyon ya da main önerisi

mutiant

Hectopat
Yer
Midland
LoL'de bir türlü kendime adam akıllı şampiyon bulamıyorum, beceremiyorum. Son maçlarım şu şekilde;

1725221384104.png
Bana şampiyon ya da main önerisi verir misiniz?

LoL'de bir türlü kendime adamakıllı şampiyon bulamıyorum, beceremiyorum. Son maçlarım şu şekilde;

Eki Görüntüle 2300121

Jungle oynamanı öneririm. Warwick, Shaco, Rengar, Evelynn gibi karakterler çok oynanır sende deneyebilirsin.

LoL'de bir türlü kendime adamakıllı şampiyon bulamıyorum, beceremiyorum. Son maçlarım şu şekilde;

Eki Görüntüle 2300121

Oynadığın karakterleri hemen öğrenemessin onlar yetenek karakterleri çünkü.
Komboları bilmiyorsan oynayamazsın daha kolay şeyler dene.
Warwick en basitinden.
Benim önerim Sejuani, Amumu, Hecarim.
Bu saydığım karakterleri öğrenirsen çok iş yaparsın.

Örneğin Sett mainim basit bir karakter ama püf noktalarını öğrenirsen çok daha iyi oynarsın.

Oynadığın karakterleri hemen öğrenemessin onlar yetenek karakterleri çünkü.
Komboları bilmiyorsan oynayamazsın daha kolay şeyler dene.
Warwick en basitinden.
Benim önerim Sejuani, Amumu, Hecarim.
Bu saydığım karakterleri öğrenirsen çok iş yaparsın.

Örneğin Sett mainim basit bir karakter ama püf noktalarını öğrenirsen çok daha iyi oynarsın.

LoL'ün hocası geldi😅

Eki Görüntüle 2300121

Ben LoL başladığımda 0 ötesindeydim pet almadan Jungle olmaya çalışıyordum falan ejder ne işe yarar baron ne vs. top lane Sett Garen çok kolay Jungle da WW Master çok kolay top lanede morde de güçlü ve keyifli hissettiriyor ben WW'yi seçtim arkadaşımla oynarken oyun bilgim arttı her geçen maç şu an farklı çar deneyecek özgüvene geldim 50k WW yaptıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı