LoL'de başınıza gelen kötü olaylar nelerdir?

Arkadaşlar, oyununuza gelen klasik trolleyen arkadaşları anlatın bu konuda. Biraz önce bmutlu73 diye bir eleman geldi, direkt saniyesinden oyun açılır açılmaz "ADC diff ff" yazdı. Sonra Top'a geldi, XP'mi böldü, trolledi. Ben de evliya olmadığımdan AFK bıraktım. Takım sur vermiş, hem ceza yedim hem eksi yedim. Ama o adam ceza almadı muhtemelen.

Maçta önde olup karşı Jungle ile dalga geçtikten sonra takımın trollemesi sonrası maçı kaybetmem.

Bir de şu oyunda başıma gelen en kötü şey TR'deki bot laneler.

Maçta önde olup karşı Jungle ile dalga geçtikten sonra takımın trolleyip maçı kaybetmem.
Hocam 5. seviye taktir oldum ve sevindim sonra 1 maçta küfür ettim ve afk kaldım diye 2. seviyeye düşürülmüş. Tabi canım ağır küfürler etmediğim için muhtemelen.

Dosya Ekleri

• 1764705797259.png
    1764705797259.png
    347,3 KB · Görüntüleme: 4
Ah be hocam kötü olmuş gerçekten.
Hocam şu an bilet atcam ve ciddi ciddi soracağım. Bu arada bmutlu73 adlı biri oyununuza gelirse dikkat edin. Hayır adam geldi xp'mi böldü minyonlarımı aldı üstüne JG büyük minyona çarp attı. Evliyamıyım ben o kadar strese katlancam. Demek ki her türlü ban yeniyomuş keşke o adama şöyle ağır bir küfür edeydim hokkalı da hakkımla yeseydim.

Son düzenleme:
Hocam şu an bilet atacağım ve ciddi ciddi soracağım. Bu arada bmutlu73 adlı biri oyununuza gelirse dikkat edin. Hayır adam geldi XP'mi böldü minyonlarımı aldı üstüne jg büyük minyona çarp attı. Evliya mıyım ben o kadar strese katlancam. Demek ki her türlü ban yeniyormuş keşke o adama şöyle ağır bir küfür edeydim hokkalı da hakkımla yeseydim.

İnşallah düzelir hocam durumunuz.

Oyundaki bazı oyuncular aşırı değişik davranıyor. Ortada hiçbir şey yokken gelip minyon çalıp geri gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı