LoL'e başlanılır mı?

Gerçek anlamda öğrenmesi çok uzun sürer. Çok fazla karakter, çok fazla yetenek, eşyalar, rünler, büyüler... Sürekli yama notlarını oku, yenilikleri takip et falan. Aklı olan kendine bu eziyeti yapmasın.
Not: Bende yok.
Neyi önerirsin peki oyun olarak. Ücretsiz ve az yer kaplasın mümkünse.
 
TR serverinde yeri geldiğinde kanser kitle gelmediğinde ise çok iyi oyunlar çıkabiliyor. Başlamak isterseniz West serverinde başlamanızı öneririm fakat orada oyuncular daha zor. Öğrenmesi ise oynaya oynaya öğrenirsin.
 
Bağımlılık yapacağını, hayatina ciddi derecede etki edececeğini düşünüyorsan başlama. Ama diyorsanki ben adam gibi oynarım fazla kaptırmam kendimi oynayabilirsin. Ama dediğim gibi bağımlılık yapacaksa oynama uzak dur.
 
Eşyalar değişmeden önce de soğumuştum, şimdi iyice soğdum. Berbat olmuş mağaza. Bence başlama arada bir arkadaşlarınla gireceksen gir.
 
LoL oynarken eğlenmek ve yüksek rütbeye sahip olmak için mekaniğinin ve oyun bilginin üst düzey olması lazım.Mekanik zamanla olur fakat oyun bilgisi tamamen kendini geliştirmene bağlı.Emek veririm diyorsan başlayabilirsin,bu arada Avrupa sunucusu Türkiye sunucusundan çok daha kaliteli bilgin olsun :)
 

Geri
Yukarı