LoL'e para yatırmak

300 TL kadar bir para yatırdım etkinlik kartı için. Ama ne bileyim, çok para olmasa bile kendimi kötü hissettim, ailemi dolandırmış gibi. Bir daha yapmayacagıma kendime söz verdim ama geri dönüşü yok. Bu kötü histen nasıl kurtulurum? 2 haftada aynı parayı yerine koyup içimi rahatlatacagım. Sizin hiç böyle pişmanlıgınız oldu mu?

Hocam oyuna 300TL yatırmakta sıkıntı yok ama bence LoL'e yatırmak büyük sıkıntı.

Ben Valorant'a 7K yatırmıştım şu an oyun yüklü bile değil oynamıyorum, 300TL'ye adamakıllı bir yemek bile yiyemiyorsunuz o an canınınız istemiş almışsınız boş verin gitsin.

300 TL kadar bir para yatırdım etkinlik kartı için. Ama ne bileyim, çok para olmasa bile kendimi kötü hissettim, ailemi dolandırmış gibi. Bir daha yapmayacagıma kendime söz verdim ama geri dönüşü yok. Bu kötü histen nasıl kurtulurum? 2 haftada aynı parayı yerine koyup içimi rahatlatacagım. Sizin hiç böyle pişmanlıgınız oldu mu?

Haklısın bende aynıydım Steam'e para yatırdıgımda bir daha yapmayacağım derdim şu an 82ci sözüm.

LoL oynarken keyif alıyorsan neden yatırmayasın? Ekonomik durumun kötü değilse oyuna yatırdığın para yüzünden hayatından bir şeyler kısmak zorunda kalmıyorsan bir zararı yok.

Para harcanmak için var neye harcadığının ne önemi var ha LoL'e yatırmışsın ha arkadaşına bir kahve ısmarlamışsın benim Steam'de 300 küsur oyun var 100'den fazlasını oynamadan oyun oynamayı komple bıraktım zamanında LoL geçmişim de oldu 1500 lira civarı yatırmışımdır ortalama olarak, şu anki aklım olsa Steam'a on binlerce lira para yatırmak yerine bir konsol alıp onda arada sırada oyun oynar keyfime bakardım ama iş işten geçti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı