LoL'e yeni başlayanlar ne yapmalı?

Merhaba dostlar, 2019 LoL oynamayı bırakmıştım geri döndüm tekrar. Oyunu unuttum. Yeni başlayanlar hangi koridorda oynamalı? Hangi Hero'yu almalı? Öğretici videolar var mı? Hangi itemler, hangi rünler ve hangi taktikler? Oyun arkadaşı arıyorum beraber oynarız bana oyunu öğretirsiniz. Uzun zamandır oynamıyorum. Eski bilgisayarım kötü o yüzden bırakmıştım 2019'da yeni PC aldım 2023'te geri başladım.
Sihidar adım: SwazyQ
Riot ID: Swazy#1903
Bırakmalı hocam.

Merhaba dostlar, 2019 LoL oynamayı bırakmıştım geri döndüm tekrar. Oyunu unuttum. Yeni başlayanlar hangi koridorda oynamalı? Hangi Hero'yu almalı? Öğretici videolar var mı? Hangi itemler, hangi rünler ve hangi taktikler? Oyun arkadaşı arıyorum beraber oynarız bana oyunu öğretirsiniz. Uzun zamandır oynamıyorum. Eski bilgisayarım kötü o yüzden bırakmıştım 2019'da yeni PC aldım 2023'te geri başladım.
Sihidar adım: SwazyQ
Riot ID: Swazy#1903
Bırakabilir.

Bak hocam çoğu kişi sana oyunu bırak hiç başlama falan der sallayıp geçersin. Ama sana yemin ederim şuanki aklım olsa asla ve asla şu oyuna başlamam. 3 yılda binlerce saat yaptım karakter sıralamalarında tr1e kastım yüksek eloya çıktım vs oyunu istesemde bırakamıyorum artık. Başka hikayeli oyun oynamak istiyorum 1 saat sonra bayıyor lol giriyorum başka oyunda oynatmıyor cidden bağımlılık yapan bi oyun. Sosyal hayatımıda çok olumsuz etkiliyor dışarı çıkmaktansa lol oynamayı tercih ediyorum. Yani benimki aşırı bağımlılık ama sendede olabilir hiç başlama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı