LoL'ü iyi oynamama rağmen her maç kötü oyuncu geliyor

Yani ne gibi bir tavsiye bekliyorsun? Takımlı oyunların doğası bu. Takımına yeteneksiz kişiler gelirse kaybedersin bu kadar basit. Eğer iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorsan kastığında 1v5 atma potansiyeli olan şampiyonları oynamalısın. Onda bile geç oyunda ufak bir hatana bütün emeğin çöp olabilir.
 
Jungle dışında bir koridor oynamaya çalış bence örneğin mid.Erken oyunda ormancına yapacağın yardımlar ile ormancını öne geçirebilirsin.Lane i itip bota roam atabilirsin.Jungle oynarken farm kontrölü olmayan oyunculara gang atmak çok zor.
 
Hocam oyunda nedenini bilmediğim şekilde bir bot lane avantajı var. Yanına bir sup main al sende adc oyna lane kazanınca oyunu da kazanıyorsunuz. Ya da adc bul sen sup oyna. Viego mainim orman oyna çık derim normalde ama anlamını bilmediğim şekilde çok iyi oynasan bile kaybediyorsun.
 
Lol hakkında zerre bilgim yok 500 saat oynasam anca oyunu çözerim ama size tavsiye lolü iyi oynayan bir kaç arkadaş bulup onlarla girin. Zaten iyi oynadığınızdan bahsetmişsiniz sizlik bir sorun yok.
 
Evet kendimi aşırı şansız buluyorum çünkü ne kadar iyi oynarsam oynayayım berbat bir takım geliyor, bu durumdan aşırı sıkıldım bir sürü farklı hesaptan oynadım West'de dahi oynadım ama hiç şaşırtmıyor oyun. Her insan kötü oynayabilir fakat bu olayın kötü olup olmamakla alakası yok adamlar hayatında ilk defa oyun oynuyormuş gibi oynuyor. Bu eşleştirme sistemi neden böyle? Neden arkadaşım olmadan lig yükselmem imkansız? Oyundan aşırı sıkıldım ve bırakma aşamasına geldim. İyi oynasan taşır kazanırsın diyenler direk kapatsın forumu gitsin Metin2 falan oynasın, bu bir takım oyunu. Bugün 3 maç dereceli girdim ve hepsini kaybettim onlarında istatistik kısmını sizinle paylaşmak istiyorum. Sadece hasar değil 100.000 falan alınan hasarım var.

Eki Görüntüle 1926021

Eki Görüntüle 1926019

Tabii ki de her şey hasar değil fakat bu kadar açık ara bir fark olması resmen rezillik. 40 dakikada 10.000 hasar nedir ya? Dediğim gibi oynamayı yeni öğrenmiş insanların her zaman benim takımıma gelmesi çok can sıkıcı. Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Altın elodayım.

Eki Görüntüle 1926028

Yukarıdaki 2 maçtan sonra bir de West'e geçim dedim fakat olanlar yine aynı, ağır bir bot farkı. Sadece tristiana oynamış bildiğin.

Master Yi mainim takim kaybetsede çardaki potansiyel efsane her el takimi ben tasiyorum. EUW'da 80winrate kastim simdi TR geçtim bakalim TR serveri nasıl 😂😂
 
2010'dan beri bu lanet oyunu oynuyorum son 2 3 yıldır sadece dereceliye arada girip oyunları trolleyip çıkıyorum. Bu server benim mentalimin içinden geçti zerre kazanma hevesi bırakmadı sadece kaybetmek için giriyorum artık. Yıllarca kazanmaya çalıştım elimden geleni yaptım ama yok olmuyor takıma 3 4 maymun geliyor zehir zıkkım ediyor oyunu. Artık ben zehir zıkkım ediyorum LoL oynayan kimse mutlu olmayı hak etmiyor dümdüz trolleyip çıkıyorum maçları. Size de tavsiye ederim. Haricinde sadece TFT oynuyorum bir de arena modu vardı onu oynuyordum tekrar gelmesini bekleyeceğim.

Siz Shaco main mentaline geçmişsiniz artık.
 
Tank hero oynuyorsun ama tank değilsin. O build ne öyle Sion'a onlar mı kasılır? Senin görevin takımın hasar yemesin diye kendini öne çıkarman. Sen ölürsen hasarı kim tanklayacak? Samira mı?

Şimdi fark ettim jung oynuyormuşsun. Sen oyunu bırak bence Sion'a hem zırh deşme kasıp hem de jung oynuyormuşsun. Dostum hasarından da anlayacağımız üzere kill saldığın da yok. Belki biraz kill salsan takımına faydalı olsan bireysel oynamasan adam da dakika 40'da 10k hasar atmaz değil mi?
Builde bir sorun yok lolü bilmediğin çok bariz

Senin tüm LoL oyunculuğun kadar benim antrenman modunda maçım vardır bronz arkadaşım. Ayrıca senden kesinlikle daha iyi oynuyorumdur sen bu kafayla Technopat'ta konu açmaya devam et. Bir de Sion Q 1800 vuruyor ama hangi ADC sana mesafesiz dalar?
Senin oynanış saatin kadar maçım var bro oyun hakkında gram bişey bilmiyorsun ad sion kasılabilir güzel hasarlar çıkarttığı için arkadaş da bu yüzden iyi hasarlar çıkartmış sion oynamasina rağmen neyse daha fazla konusmucam al kayni kolsuz gibi tek atmaya devam et
 
Son düzenleme:
Senin oynanış saatin kadar maçım var bro oyun hakkında gram bişey bilmiyorsun ad sion kasılabilir güzel hasarlar çıkarttığı için arkadaş da bu yüzden iyi hasarlar çıkartmış sion oynamasina rağmen neyse daha fazla konusmucam al kayni kolsuz gibi tek atmaya devam et
? :D Kahkaha attım dostum ya sen çok şirin ve tatlısın. 100 saatlik lol birikiminle anca technopatta ad sion savunacak kadar konuşabilirsin. Hadi sen instagramda sigma LoL editleri beğen, ben peakının 2 katında oynayacağım.
 

Geri
Yukarı