M1 MacBook Pro nasıl sıfırlanır?

Çok teşekkür ederim biraz fazla soru oldu ancak ben şu an bu bilgisayara kendi iCloudum ile giriş yapıp daha sonra sıfırlamak istediğimde de satın aldığım kişinin bilgilerini isteyecek midir?

Aldığınız kişi aygıtlarımdan sizin cihazını "kaldır" demezse. Aynı cihaz birden fazla iCloud hesabından aynı anda aktif hale getiremeyeceği için sorun çıkaracaktır. Siz giriş yapmayı deneyin. Eğer sorun çıkartmazsa satın aldığınız kişi çoktan çıkartmış demektir.

Aldığınız kişi aygıtlarımdan sizin cihazını "kaldır" demezse. Aynı cihaz birden fazla iCloud hesabından aynı anda aktif hale getiremeyeceği için sorun çıkaracaktır. Siz giriş yapmayı deneyin. Eğer sorun çıkartmazsa satın aldığınız kişi çoktan çıkartmış demektir.
Tamam eğer icloud ile giriş yapabilirsem aldığım kişi kaldırmış oluyor. Bu durumda sıfırlarken onun bilgilerine ihtiyacım olur mu ?

Tamam, çok teşekkür ederim tüm bilgiler için.
Tekrardan merhabalar, ben bu herşeyi silinen cihaza icloudumu girdim ayrıyeten aldığım kişiye sordum ve kendi iclodundan cıkartmıs cihazı. Macbook benim iclouduma aygıtlarıma girdi yani. Şu an sıfırlarsam artık aldığım kişinin bilgilerini istemeyecek değil mi ? Yani satın aldığım kişiyle ilişiğim kesildi mi ?
@The Anorak

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı